Ga door naar belangrijkste inhoud
Studenten

Jouw Student Gym Starter Pack

Jouw Student Gym Starter Pack
Monica Green
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Monica Green

Naar de universiteit gaan kan het perfecte startpunt zijn om in de sportschool te beginnen. Met hernieuwde onafhankelijkheid en hopelijk een sportschool in de buurt, kan het starten in de gym je helpen om je stapavonden uit te balanceren met een dosis gezondheid.

Het starten in de gym geeft je niet alleen een beter gevoel, maar helpt je er ook achter te komen van welke sport of activiteit je houdt, en wat je zal helpen om door stressvolle deadlineweken heen te komen.

Of je nu zin ​​hebt in een Zumba-les, een paar keer per week op de loopband wilt rennen of gewoon zin hebt om een ​​paar gewichten op te tillen, je hebt misschien wat begeleiding nodig om te starten.

We weten dat het voor de eerste keer navigeren in de sportschool en alles wat daarbij komt kijken erg overweldigend kan zijn. We hebben dat een beetje gemakkelijker gemaakt door jouw starterspakket te bedenken om als student naar de sportschool te gaan.

Beschouw het als een checklist om doorheen te werken en te vinden wat je nodig hebt om je conditie te stimuleren.

Eiwit poeder

Diëten van studenten lopen vaak het risico vol te zitten met koolhydraten en een tekort aan eiwitten. Geef je chips zeker niet op na een avondje stappen, probeer alleen de volgende dag een eiwitshake te nemen.

Het introduceren van een eiwitshake in je dieet wanneer je begint in de sportschool, is een geweldige start in de wereld van fitnessvoeding. Je zult merken dat het je spieren helpt om efficiënter te herstellen en dat het je door je trainingen heen helpt.

Slechts één shake levert 20-30 g eiwit, wat je eiwit-inname zeker zou moeten stimuleren tot waar het zou moeten zijn; ervoor zorgen dat je je doelen bereikt, ook met een sociaal studentenleven.

Resistance bands

We moeten allemaal wel eens in de spits naar de sportschool, en dat is geen feestje.

Het gevoel van wanhopig rondkijken in de sportschool naar een vrij apparaat die je van plan was te gebruiken, is absoluut een killer voor je workout.

Na een paar minuten slenteren door de sportschool denkend aan een plan B, zie je een rustig hoekje vrij en claim je het. Dit is waar resistance bands je beste vriend worden.

Je kunt gemakkelijk een full body workout van hoge kwaliteit doen met niets meer dan weerstandsbanden, zodat je trip naar de sportschool niet verloren gaat.

Resistance bands zijn ook perfect voor beginners in de sportschool, ze laten je wennen aan het trainen in een sportschool als je nog niet klaar bent om de grotere oefeningen en apparaten aan te pakken.

Vitaminen

Als je begint in de sportschool, is het belangrijk dat je alle juiste brandstof krijgt die je nodig hebt om het meeste uit je trainingen te halen.

Slaperigheid of gebrek aan motivatie voor de sportschool kunnen allemaal kinderziektes zijn als je naar de sportschool gaat, en een uitgebalanceerd dieet en supplementen kunnen helpen om deze zaken onder controle te houden.

Eet zoveel groenten als je kunt.. We weten echter dat het je als student je soms niet lukt om zoveel groenten te consumeren als je zou willen. Supplementen, zoals een multivitamine, kunnen je dan helpen om je micronutriënten op peil te houden.

Snacks voor onderweg

Tussen de colleges door, op weg naar de sportschool, of gewoon om naast je bed te houden. Snacks zijn essentieel om je macro's op peil te houden, wat essentieel is als je regelmatig naar de sportschool gaat.

Het bij de hand houden van snacks kan je ook aanmoedigen om voor iets meer voedingsstoffen te gaan wanneer je beslissingen neemt over tussendoortjes. Door op schema te blijven met je tussendoortjes, kun je eerder resultaten in je conditie zien; ervoor zorgen dat je over de juiste brandstof beschikt om die resultaten te behalen.

Vooral als student is het vullen van je keuken met snacks een must voor die trek in de nacht.

Een Gym Buddy

Als je een nieuwe student bent, ontmoet je waarschijnlijk veel nieuwe mensen in je eerste jaar op de universiteit. Naar de sportschool gaan is een geweldige manier om vrienden te maken met je nieuwe huisgenoten. Nog handiger als je partner al een doorgewinterde sportschoolbezoeker is.

Het is echter altijd een goed startpunt in de sportschool om met een vriend (in) te gaan, zelfs als ze ook complete nieuwelingen zijn. Morele steun is misschien precies wat je nodig hebt om je in de sportschool te vestigen en vertrouwd te raken met de omgeving.

Bericht om mee naar huis te nemen

Gebruik de flexibiliteit van je studentenrooster als een kans om naar de sportschool te gaan. Je hoeft je studentenleven niet op te offeren voor een leven vol gezondheid en fitness, het draait allemaal om balans. Vooral in 2020 heeft het zorgen voor onze gezondheid en fitheid nog nooit zo belangrijk gevoeld en met ons starterspakket ga je in een mum van tijd PB's breken.

Op zoek naar meer studenten tips?

LEES DEZE OOK:

Monica Green
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Monica Green
Monica komt oorspronkelijk uit het zuiden van Londen en studeerde af aan de Universiteit van Leeds met een graad in filosofie. Nadat ze tijdens haar studie haar liefde voor de sportschool ontdekte, voelde Monica zich aangetrokken tot krachttraining, wat haar enorm hielp tijdens stressvolle tijden als student. Ze schreef voor een populaire studentensite, en ontwikkelde haar vaardigheden als auteur en schreef dan ook regelmatig trending stukken. Ze vindt het geweldig dat ze haar liefde voor schrijven kan combineren met haar passie voor de sportschool. In haar vrije tijd houdt Monica van koken, nieuwe restaurants uitproberen met vrienden en nieuwe wandelpaden verkennen.
myprotein