Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

Clear Whey Watermelon Spritz

Clear Whey Watermelon Spritz
Lauren Dawes
Schrijver en Expert1 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Het zijn een paar lange maanden geweest, maar de lente vereert ons eindelijk met zijn aanwezigheid. Om het warmere weer te vieren, verander je je drankkeuze met deze heerlijk verfrissende watermeloen spritz.

Het is gemaakt met echt fruit, heeft slechts een scheutje frisdrank voor bruis, en elke portie bevat slechts 100 calorieën met een sappige 20 g eiwit. Proost daar op.

Maakt 1

Ingrediënten

  • 1 handvol aardbeien
  • 1 scoop Clear Whey (Watermeloen)
  • 150 ml water
  • 1 handvol ijs
  • 1 scheutje sodawater
  • 3 partjes limoen

Instructies

1.

Voeg een schep Watermelon Clear Whey Isolate toe aan een shaker samen met 150 ml water. Schud tot het glad en klontvrij is en wacht dan 10-15 seconden tot het schuim is neergedaald.

2.

Doe een paar verse aardbeien in een kleine kom en plet ze voorzichtig tot pulp. Giet vervolgens door een zeef of zeef (drukken met de achterkant van een lepel) tot een gladde aardbeienpuree.

3.

Voeg de aardbeienpuree, het ijs en de limoenpartjes toe aan een glas en giet de Watermelon Clear Whey Isolate-mix erbij. Vul aan met een scheutje frisdrank om een beetje bruis toe te voegen en geniet ervan!

Voedingswaarde informatie

Calorieën100
Totaal koolhydraten3g
Eiwit20g
Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein