Dit is nu een lekker recept.
Op zoek naar een heerlijk rijk dessert dat ook boordevol eiwitten zit? Zoek niet verder dan dit luxe puddingrecept van @fitwaffle.
Met een kruimelige koekjesbodem gelaagd met onweerstaanbare pindakaas en chocolade-hazelnoot-eiwitpasta, is dit dessert de perfecte weekendtraktatie. Je zult genieten van elke lepel.
Maakt 1
Ingrediënten
- 1 spijsverteringskoekjes
- 10 g ongezouten boter (gesmolten)
- 80 g vetvrije Griekse Yoghurt
- 15 g Impact Whey Protein (Chocolade Pindakaas)
- 10 g volledig natuurlijke pindakaas (gesmolten)
- 5 g Protein Spread (Chocolade Hazelnoot) (momenteel niet op voorraad!)
- 2 mini pindakaascups (optioneel)
Method
Plet het spijsverteringskoekje tot kruimels door het in een zak met ritssluiting te doen en er met een deegroller op te slaan.
Giet de kruimels in een schone schaal en voeg de gesmolten boter toe. Meng met een theelepel om te combineren en klop vervolgens de koekjesbodem tot een gladde, vlakke laag op de bodem van de schaal.
Meng in een aparte kom de vetvrije Griekse yoghurt en Chocolate Peanut Butter Impact Whey Protein tot een glad en klontvrij mengsel.
Giet het yoghurtmengsel bovenop de koekjesbodem in de schaal en strijk het glad met de achterkant van een theelepel om een vlak oppervlak te creëren.
Top met de gesmolten All-Natural Peanut Butter en strijk glad in een andere cirkelvormige laag. Herhaal het proces met de Protein Spread.
Top af met 2 mini-pindakaasbekers (als je dat wilt) voor de perfecte toegeeflijke finishing touch. Geniet er onmiddellijk van of bewaar in de koelkast voor een traktatie later.
Voedingswaarde facts
Hoeveelheid per portie
Calorieën | 394 |
---|---|
Aantal vet | 22g |
Aantal koolhydraten | 24g |
Eiwitten | 27g |