Recepten

2-Ingrediënten Watermeloen Proteïne Slushie

Eén slok is voldoende. Geloof me.

Wil je je post-workout dorst lessen met iets opwindenders dan water? Deze ongelooflijk sappige slushie van @mirandabrady is precies wat je smaakpapillen (en spieren) verdienen na een zware sessie.

Het zit boordevol fruitige smaak en bevat ook een flinke dosis proteïne, dankzij een bolletje van onze bestverkochte Clear Whey Protein.

Kanttekening: als je er nog niet aan toe bent gekomen om de mojito-smaak te proberen, ga er dan voor. Je zult er geen spijt van krijgen.

Wat het weer ook zegt, trakteer jezelf op een voorproefje van de zomer.

Maakt 1

Ingrediënten

Method

  1. Voeg de bevroren watermeloen en de met mojito gearomatiseerde Clear Whey Protein toe aan een blender. Als je watermeloen niet bevroren is, raadt Miranda aan om ijs toe te voegen om dat superchill-eindeffect te krijgen.

  2. Mix alles door elkaar tot een gladde massa. Je kunt altijd meer ijs toevoegen als je een dikkere consistentie wilt.

  3. Geniet meteen. Je ogen sluiten en je voorstellen dat je ergens op een strand bent, helpt ook.

Voedingswaarde facts

Hoeveelheid per portie

Calorieën 218
Aantal vet 1.3g
Aantal koolhydraten 32g
Eiwitten 21.2g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Schrijver en Expert

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.