Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

Cinnamon Roll French Toast Bake

Cinnamon Roll French Toast Bake
Monica Green
Schrijver en Expert1 jaar Ago
Bekijk het profiel van Monica Green

We houden van @fitwaffle vanwege haar supereenvoudige, ongelooflijk smakelijke bakideeën. En oh boy, ze slaat het uit het park met deze.

Als je geniet van een zoet kaneelbroodje, zal deze macrovriendelijke, op wentelteefjes geïnspireerde 'braadpan' zeker je hoofd doen draaien. Gemaakt in letterlijk een kwestie van minuten, is het een gemakkelijk recept die de hunkering zal stillen en je ook een flinke 37g eiwit zal bezorgen.

Zeker heerlijk op elk moment van de dag, maar we raden je vooral aan om je ochtend te beginnen met dit stevige ontbijt, of om na een bijzonder brute leg day wat serotonine op te snuiven.

Tip: dit recept kan plantaardig gemaakt worden door het eiwitpoeder te vervangen door je favoriete Vegan Blend en elke zuivelvrije melk te gebruiken.

Maakt 1

Ingrediënten

Instructies

1.

Snijd je brood in blokjes en leg ze in een ovenvaste schaal.

2.

Voeg 100 ml melk, eiwit met kaneelsmaak en kaneel toe aan een shaker. Goed schudden tot het helemaal glad is.

3.

Giet de kaneel Impact Whey Protein shake over de broodblokjes.

4.

Bak in een airfryer op 200°C gedurende 6-7 minuten, of bak in de oven op 220°C gedurende 9-10 minuten.

5.

Terwijl je wacht tot het gebakken is, maak je je topping door 10 g Impact Whey Protein-poeder met kaneelsmaak en een theelepel melk te mengen tot een vloeibare pasta.

6.

Eenmaal gekookt of gebakken, sprenkel je de topping over de kaneelrol. Bestuif eventueel met poedersuiker en serveer dan warm! Verrukkelijk.

Voedingswaarde informatie

Calorieën350
Totaal vet7g
Totaal koolhydraten37g
Eiwit37g
Monica Green
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Monica Green
Monica komt oorspronkelijk uit het zuiden van Londen en studeerde af aan de Universiteit van Leeds met een graad in filosofie. Nadat ze tijdens haar studie haar liefde voor de sportschool ontdekte, voelde Monica zich aangetrokken tot krachttraining, wat haar enorm hielp tijdens stressvolle tijden als student. Ze schreef voor een populaire studentensite, en ontwikkelde haar vaardigheden als auteur en schreef dan ook regelmatig trending stukken. Ze vindt het geweldig dat ze haar liefde voor schrijven kan combineren met haar passie voor de sportschool. In haar vrije tijd houdt Monica van koken, nieuwe restaurants uitproberen met vrienden en nieuwe wandelpaden verkennen.
myprotein