Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

Bodybuilder Ontbijt | Oats 3 Ways

Bodybuilder Ontbijt | Oats 3 Ways
Monica Green
Schrijver en Expert1 jaar Ago
Bekijk het profiel van Monica Green

Het is te gemakkelijk om in een sleur te komen met het ontbijt. Je denkt te weten wat wel en niet werkt, waar je tot lunchtijd vol van blijft zitten en waar je 's ochtends het minste tijd voor nodig hebt voor te bereiden. Maar dezelfde ontbijten worden saai en uit verveling verlies je de motivatie voor een gezonde routine.

En hier komt Ryan Terry te hulp. Hoewel hij niet te ver afdwaalt van wat voor hem werkt, omarmt Ryan variatie van veelzijdige ingrediënten. In onderstaande video deelt hij drie ideale bodybuilder-ontbijten, maar ze delen allemaal dezelfde ingrediënten.

https://youtu.be/nQEaX05ZUa8

 

Ingrediënten:

 • 1 volle banaan
 • 2 derde kopje water
 • 80 g havermout
 • 2 schepjes Impact Whey Protein
 • Vanille FlavDrops
 • ¾ theelepel bakpoeder (alleen voor de gebakken haver)
 • 25g amandelboter
 • Handvol bessen

Optie één: gebakken haver

Gebakken haver/baked oats - ook wel het perfecte thuiswerkontbijt genoemd. Het is zo goed dat het crimineel zou zijn om het niet minstens één keer per week in je dag op te nemen. Roer snel het beslag terwijl de ketel kookt en laat de zoete geuren je keuken vullen terwijl je inlogt op je werklaptop. 30 minuten later ben je vol, tevreden en klaar om de dag aan te pakken.

 1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
 2. Meng alle ingrediënten behalve de amandelboter en de bessen samen.
 3. Giet de helft van het mengsel in een ovenvaste schaal.
 4. Schep de amandelboter op het mengsel.
 5. Giet de rest van het mengsel in de schaal.
 6. Zet 20-25 minuten in de oven of tot de bovenkant bruin is.

Optie twee: conventioneel gekookte haver

Ryan's heilige graal - de traditionele gekookte haver. Naar mijn mening is dit de beste optie voor een maandagochtend op kantoor. Je lichaam probeert zich weer aan te passen aan de tijd van de week, je hebt jezelf net naar kantoor gesleept en je gaat regelrecht naar de magnetron. Twee minuten later zit je weer achter je bureau en geniet je van de heerlijkheid.

 1. Voeg de havermout, banaan, bessen, amandelboter en water toe aan een kom.
 2. Zet twee minuten in de magnetron.
 3. Voeg 2 maatlepels eiwit toe aan het mengsel.
 4. Roer om te combineren en geniet.

Optie drie: Overnight oats-smoothie

Voor de ochtenden dat je je wekker een keer te vaak snoozed... Gooi alles in de blender terwijl je controleert of je tas vol zit, pak je shake en ga de deur uit.

 1. Week de havermout de avond voor het maken in een kom water in de koelkast.
 2. Doe de havermout en de rest van de ingrediënten in een blender met wat ijs als je van een koude smoothie houdt.
 3. Mixen tot een gladde substantie.
 4. Onderweg opdrinken

Bericht om mee naar huis te nemen

Oats 3 ways, maar de belangrijke vraag – welke way zal het zijn? Er is genoeg afwisseling om je de hele week tevreden te houden, maar het is eenvoudig genoeg gehouden om ervoor te zorgen dat je nog steeds verzadigd zult zijn.

Monica Green
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Monica Green
Monica komt oorspronkelijk uit het zuiden van Londen en studeerde af aan de Universiteit van Leeds met een graad in filosofie. Nadat ze tijdens haar studie haar liefde voor de sportschool ontdekte, voelde Monica zich aangetrokken tot krachttraining, wat haar enorm hielp tijdens stressvolle tijden als student. Ze schreef voor een populaire studentensite, en ontwikkelde haar vaardigheden als auteur en schreef dan ook regelmatig trending stukken. Ze vindt het geweldig dat ze haar liefde voor schrijven kan combineren met haar passie voor de sportschool. In haar vrije tijd houdt Monica van koken, nieuwe restaurants uitproberen met vrienden en nieuwe wandelpaden verkennen.
myprotein