Supplementen

Bemachtig deze gloednieuwe producten voor Impact Week

Impact Week is er weer, en deze keer bieden we nog meer om je te helpen je doelen te bereiken. Verwacht ongelooflijke deals, gloednieuwe producten en fanfavorieten die nieuw leven worden ingeblazen met nieuwe smaken.

Ontworpen om gezellige herfstvibes te brengen en tegelijkertijd de macro’s te leveren waar je van houdt, zullen de nieuwe smaken beschikbaar zijn in onze meest geliefde producten, waaronder Clear Whey Isolate, Clear Vegan en Layered Bar. We hebben ook een gloednieuwe eiwitkoffie gemaakt met hittebestendige wei, perfect voor als de ochtenden wat frisser beginnen te worden.

Toffee Apple Clear Whey Isolate

Als je een van de vele fans van Clear Whey bent, is de kans groot dat je een go-to-smaak hebt die je elke keer neemt. Maar iets zegt dat Toffee Apple Clear Whey ervoor kan zorgen dat je uit je comfortzone wilt komen.

Een frisse en zoete appelsmaak gecombineerd met zachte toffee ondertonen voor dat herfstgevoel elke dag. En met de bekroonde Clear Whey-formule levert elke portie 20 g eiwit in minder dan 100 calorieën.

Toffee Apple Clear Vegan

En voor veganistische klanten hebben we Toffee Apple Clear Vegan.

Clear Vegan levert 10 g proteïne met slechts 51 calorieën, en met deze nieuwe feestelijke smaak ben je klaar voor herfstgevoel. Perfect als opkikkertje na de training of als snelle snack om je proteïne voor de dag aan te vullen.

Toffee Apple Clear Collagen

Clear Collagen is misschien een beetje een underdog in de eiwitwereld, maar het is absoluut een winnaar als het gaat om macro’s.

Collagen Protein is gemaakt met sterk gezuiverde collageenpeptiden en is een heerlijke, soepele shake met 90% eiwitgehalte, terwijl het weinig koolhydraten en vet bevat. Collageen speelt ook een rol bij de gezondheid van haar, huid en nagels, waardoor ze allemaal gezond en sterk blijven.

En het komt nu ook in de gloednieuwe limited-edition Toffee Apple-smaak, dus als je meer een collageentype bent, hebben we je gedekt.

Speculoos Layered Bar

Speculoos is de ultieme herfstsmaak. En onze producttechnologen hebben het eindelijk in Layered Bar-vorm gebracht. Zachte karamelbiscuitsmaak, gecombineerd met zes lagen van verschillende textuur. De hemel.

En met 20 g eiwit en veel vezels is het ook nog eens macrovriendelijk.

*En er komt binnenkort nog meer aan… .*

Bericht om mee naar huis te nemen

We komen warm binnen met alle gezellige vibes voor de herfst. Sla je favoriete producten en limited-edition goodies deze Impact Week in om je te helpen je fitnessdoelen op de lekkerste manier en voor de beste prijzen te bereiken.Evangeline Howarth

Evangeline Howarth

Schrijver en Expert

Evangeline heeft al vanaf jonge leeftijd deelgenomen aan competitieve sporten." Als gekwalificeerde RYA Dinghy Instructor begrijpt ze het belang van goede voeding voor extreme en duursporten, met name door haar ervaring in Team GBR Squads en het aanmoedigen en coachen van haar eerste universiteitsteam.

In haar vrije tijd houdt Evangeline van hardlopen - vooral van marathons. In de weekenden zul je merken dat ze watersporten doet of op een heuvel wandelt. Haar avonden besteden ze aan een HIIT-sessie of squats in de sportschool voordat ze pittig gaat eten met een ton groenten - yum!

Lees hier meer over Evie's ervaring.