Ga door naar belangrijkste inhoud
Supplementen

Bemachtig deze gloednieuwe producten voor Impact Week

Bemachtig deze gloednieuwe producten voor Impact Week
Monica Green
Schrijver en Expert1 jaar Ago
Bekijk het profiel van Monica Green

Impact Week is er weer, en deze keer bieden we nog meer om je te helpen je doelen te bereiken. Verwacht ongelooflijke deals, gloednieuwe producten en favorieten van fans die nieuw leven worden ingeblazen met nieuwe smaken.

Dit jaar voelde het productontwikkelingsteam zich bijzonder nostalgisch. Ze besloten dat het tijd werd om Clear Protein te combineren met de iconische Cola Bottle-smaak, dus hebben we een aantal van je favorieten doordrenkt met de zoete en pittige smaak van Cola Bottles.

Clear Whey Isolaat – Cola Bottle

Een grote favoriet bij fans is natuurlijk Clear Whey. En nu met Cola Bottle-smaak, is het binnenkrijgen van 20 g eiwit nóg zoeter geworden. Onze speciale formule bevat geen vet, geen suiker en zit natuurlijk boordevol hoogwaardige gehydrolyseerde wei-eiwitten.

Clear Vegan Protein - Cola Bottle

En we zouden nooit de veganistische klanten buiten beschouwing laten. Cola Bottle is ook verkrijgbaar in Clear Vegan Protein, verpakt in 11 g eiwit met slechts 52 calorieën en tal van essentiële vitamines en mineralen zoals biotine, foliumzuur en vitamine B12.

Clear collagen - Cola Bottle

Als je Clear Collagen nog niet kent als een briljante bron van eiwitten, maak er dan kennis mee.

Clear Collagen bevat 20 g gehydrolyseerd rundercollageenpeptide, wat zich vertaalt naar 18 g eiwit om die spieren te laten groeien en behouden. En natuurlijk zit het boordevol 20 g collageen, wat bijdraagt aan gezond haar, huid en nagels. Nu in dorstlessende Cola Bottle-smaak.

Alpha Pre-Workout – Cola Bottle

Deze no-nonsense formule zit boordevol belangrijke pre-workout-ingrediënten zoals citrulline-malaat, bèta-alanine en cafeïne en zorgt ervoor dat je bij elke training je potentieel bereikt. Dus moesten we ervoor zorgen dat er een Cola Bottle-smaak was voor Alpha Pre-Workout.

Bericht om mee naar huis te nemen

We zijn er klaar voor met deze nieuwe Cola Bottle-smaak. Een terugkeer naar een favoriet uit de kindertijd, maar boordevol eiwitten, vitaminen, mineralen en alles wat je nodig hebt om je work-out te verpletteren. Haal het terwijl het hier is, alleen deze Impact Week.

Monica Green
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Monica Green
Monica komt oorspronkelijk uit het zuiden van Londen en studeerde af aan de Universiteit van Leeds met een graad in filosofie. Nadat ze tijdens haar studie haar liefde voor de sportschool ontdekte, voelde Monica zich aangetrokken tot krachttraining, wat haar enorm hielp tijdens stressvolle tijden als student. Ze schreef voor een populaire studentensite, en ontwikkelde haar vaardigheden als auteur en schreef dan ook regelmatig trending stukken. Ze vindt het geweldig dat ze haar liefde voor schrijven kan combineren met haar passie voor de sportschool. In haar vrije tijd houdt Monica van koken, nieuwe restaurants uitproberen met vrienden en nieuwe wandelpaden verkennen.
myprotein