Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

6 ontbijt havermout recepten om je dag goed te beginnen

6 ontbijt havermout recepten om je dag goed te beginnen
Myprotein
Schrijver en Expert1 jaar Ago
Bekijk het profiel van Myprotein

Repen, muffins en gebakken havermout - het ontbijt is nu drie keer zo spannend.

Een snel en makkelijk ontbijt hoeft niet saai te zijn. Nu de ochtenden donkerder worden, is het nog belangrijker om je dag goed te beginnen.

We hebben een aantal van onze lekkerste haverrecepten samengesteld om je te helpen je ontbijt interessant te houden - wees creatief en heb plezier met je eten.

Eiwit versus koolhydraatrijk ontbijt

Apple Pie Baked Oats Recipe

Warm, zoet en boordevol eiwitten, deze met appeltaart gebakken haver is het perfecte ontbijt om je door een winterochtend te helpen. Dit recept is genoeg voor 4 porties, waardoor het een perfecte maaltijdkeuze is. En met 16 g eiwit ben je klaar om er tegenaan te gaan.

https://youtu.be/YtZVJzbf2xs

Raspberry & Oat Breakfast Bars

Heb je 's ochtends nooit genoeg tijd? Deze grab-n-go-ontbijtrepen zijn een gamechanger als het gaat om het snel binnenkrijgen van een gezond ontbijt. Een dosis koolhydraten in de ochtend geeft je de energie die je nodig hebt om de dag het hoofd te bieden. Met 4 g eiwit per reep zijn ze een geweldige kleine boost als je die middagdip ervaart.

https://youtu.be/OUtoxgE7JcA

High-Protein Blueberry Oat Muffins

Met 11 g eiwit zijn deze bosbessen muffins een perfecte manier om je spieren te voeden zonder concessies te doen aan de macro's. Dit supereenvoudige recept maakt gebruik van natuurlijke suikers uit honing en banaan om een ​​superzoete traktatie te creëren, zonder de geraffineerde suiker.

https://youtu.be/0JHlAZJ0ZTU

High-Protein Chocolate Baked Oats

Dit chocolade-hazelnoot gebakken haver recept is het ultieme heerlijke ontbijt. Laat je niet afschrikken door hoe goed het eruit ziet - deze heerlijke gebakken havermout is macrovriendelijk en zit boordevol eiwitten. En met 21 g eiwit per portie ben je voor 10.00 uur dichter bij je eiwitdoel.

https://youtu.be/hQWi8a_lZQQ

High-Protein Blueberry Pie Baked Oats

Een gezond ontbijt dat smaakt naar warme kleverige cake - waar moet je niet van houden? Dit eenvoudige recept voor havermout met bosbessentaartsmaak zit boordevol eiwitten en heeft slechts een handvol voorraadkastingrediënten nodig. Elke ramekin bevat ook 17 g eiwit om een ​​voorsprong te krijgen op uw macro's voor de dag.

https://youtu.be/fIcOA8oc3ro

Carrot Cake Baked Oat Squares

Onze carrot cake baked oats squares zijn een ideale gezonde snack, met slechts 135 calorieën en bijna 7 g eiwit in elk square. Als je tijd hebt, wees dan creatief en ga helemaal los op de toppings.

https://youtu.be/oLxbiCsH6rc

Bericht om mee naar huis te nemen

Geef je gewone havermout wat pit en geniet van een van onze heerlijke recepten. Of je het nu simpel houdt met gebakken havermout of iets nieuws probeert met onze ontbijtrepen, je kunt jezelf elke ochtend trakteren op een spannend ontbijt.

Op zoek naar meer ontbijtrecepten?

BEKIJK DIT OOK:

Myprotein
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Myprotein
myprotein