Dit smaakt letterlijk naar een kleverige chocoladetaart als ontbijt.
Het is gemakkelijk in te zien waarom baked oats de nieuwe trend is die het internet stormenderhand verovert – het ontbijt smaakte nog nooit zo heerlijk. En wees niet bang door hoe verdomd goed het eruit ziet, we beloven dat dit eiwitrijke recept macrovriendelijk is en goed past bij je trainingsplan.
Deze in chocolade-hazelnoot gebakken haver van Niall Kirkland is binnen enkele minuten gemaakt en de perfecte manier om op te warmen op een ijzige winterochtend. We kunnen echt niet wachten tot je dit probeert.
2 porties
Ingrediënten
- 100 g haver
- 1 schep Impact Whey Protein (Chocolate Brownie)
- 1/8 theelepel. zout
- 1/2 theelepel. bakpoeder
- 150 ml melk
- 1 eetl. ahornsiroop
- 1 volle theelepel. Protein Spread (Chocolate Hazelnut)
Optionele toppings:
- 1 eetl. gesmolten pindakaas
- Handvol chocchips
Methode
- Verwarm de oven voor op 180 ° C / 360 ° F.
- Meng in een kom de haver, wei-eiwit, zout en bakpoeder.
- Voeg de melk en ahornsiroop toe en mix tot alles volledig gemengd is.
- Verdeel het mengsel over twee kleine ovenvaste kommen of ovenschaaltjes en voeg dan een theelepel Protein Spread toe aan het midden van elk gerecht. Bedek met een beetje havermoutmengsel en bak gedurende 12 minuten.
- Eenmaal gebakken, bedek met een scheutje gesmolten pindakaas en een snufje chocoladeschilfers. Geniet!