Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

Breakfast Bagels

Breakfast Bagels
Lauren Dawes
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Nadat je dit hebt gezien, zijn we bereid om te wedden op je ontbijtplannen voor morgen.

Soms zijn de beste ideeën de eenvoudigste. Dit eenvoudige recept maakt gebruik van een paar geweldige ontbijtingrediënten (kun je ooit fout zitten met spek en eieren?), maar in plaats van alleen een bagel 'bij je ontbijt' te hebben, zijn we een stap verder gegaan en hebben we ze echt gevuld met veel goede voedingstoffen, zodat ze je hele ontbijt vormen.

Geladen met eggy, cheesy goodness, duurt het maar één hap om voor altijd verslaafd te zijn. Ze zijn ook gemakkelijk te mixen met je favoriete extra's - probeer de spekblokjes om te wisselen voor champignons als je een extra groente wilt (0f geen vlees eet). Bovendien kunnen ze gemakkelijk in een batch worden gemaakt voor een heerlijke brunchoptie die gegarandeerd goed zal vallen. Winnen.

2 porties

https://youtu.be/p9u7WQr4ZJw

 

Ingrediënten

 • 2 bagels
 • 4 spekreepjes (in blokjes gesneden)
 • 3 eieren
 • Zout & peper
 • 50 g cheddar (geraspt)
 • Bieslook

Methode

 1. Verwarm de oven voor op 180 ° C.
 2. Halveer eerst je bagels en gebruik een lepel om de binnenkant eruit te scheppen zodat ze uitgehold worden, en leg ze dan op een bakplaat.
 3. Bak de stukjes spek tot ze gaar en licht knapperig zijn. Schep ze in de uitgeholde bagelhelften en zorg ervoor dat ze gelijkmatig worden verdeeld.
 4. Breek de eieren in een kan, breng op smaak met kruiden en klop tot ze gecombineerd zijn. Giet het eimengsel voorzichtig in elke bagelhelft en stop net voor de bovenkant, zodat ze niet overlopen.
 5. Bedek elke bagel met veel geraspte cheddar, samen met een snufje bieslook en kook dan 10 minuten. Laat een paar minuten afkoelen voordat je ervan geniet - pas echter op voor die hete kaas!

Voedingswaarde informatie

Calorieën484
Totaal vet17g
Totaal koolhydraten44g
Eiwit21g
Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein