Recepten

Super Overnight Oats Recept | Pimp je pap

Pimp je pap met dit super overnight oats recept – de perfecte opkikker voor de belangrijkste maaltijd van de dag.

Als je je havermout een nachtje laat weken, worden ze super vol en puddingachtig – ideaal voor een snel ontbijt. We houden van een scheutje kaneel en een klodder amandelboter in die van ons, maar waarom probeer je niet je favoriete variatie van mix-ins en toppings voor je eigen super overnight oats recept? Geef het een kans!

Ingrediënten voor Overnight Oats

Porties: 1

Methode

1. Meng alle ingrediënten in een pot of kom en roer goed.

2. Dek af en zet minimaal 4 uur of een nacht in de koelkast, en geniet daarna van je heerlijk dikke en romige overnight oats!

Op zoek naar meer havermout recepten? 

PROBEER DEZE OOK:

Apple Pie Baked Oats Recept

Recepten

Apple Pie Baked Oats Recept

2022-06-06 11:00:15van Lauren Dawes

5-Ingredient Peanut Butter Oat Cups

Recepten

5-Ingredient Peanut Butter Oat Cups

2020-10-24 06:00:14van Lauren Dawes

Banana & Chocolate Overnight Oats | Begin Je Dag Goed

Recepten

Banana & Chocolate Overnight Oats | Begin Je Dag Goed

2022-06-15 09:00:00van Evangeline Howarth

Voedingswaarde facts

Hoeveelheid per portie

Calorieën 372
Aantal vet 17g
Aantal koolhydraten 45g
Eiwitten 10g


Jennifer Blow

Jennifer Blow

Schrijver en Expert

Jennifer Blow is onze geregistreerde diëtist. Registered Associate Nutritionist - het Britse register van bekwame en gekwalificeerde voedingsprofessionals. Ze heeft een Bachelor of Science in Nutritional Science en een Master of Science in Research in Nutrition en is nu gespecialiseerd in het gebruik van sportsupplementen voor gezondheid en fitness, ondersteund met wetenschappelijk onderzoek.

Jennifer is geciteerd en genoemd als voedingsdeskundige in grote online publicaties, waaronder Vogue, Elle en Grazia. Dit door haar expertise in voedingswetenschap voor bewegen en gezond leven.

Haar ervaring strekt zich uit van het werken met de NHS (National Health Service) op voedingsinterventieproeven, tot specifiek wetenschappelijk onderzoek naar omega-3 vetzuursupplementen en ook het effect van fastfood op gezondheid, dat ze heeft gepresenteerd op de jaarlijkse Nutrition Society Conferentie. Jennifer is betrokken bij vele professionele ontwikkelingsevenementen om ervoor te zorgen dat haar kennis op het hoogste niveau blijft. Lees hier meer over Jennifer's ervaring.

In haar vrije tijd houdt Jennifer van wandelen en fietsen in de heuvels. In haar artikelen zul je zien dat ze ervan houdt om gezond eten aan te moedigen. Dat betekent echter zeker niet dat je een leven lang honger zult hebben.