Recepten

Banana & Chocolate Overnight Oats | Begin Je Dag Goed

Droom je van een romig en chocoladeachtig ontbijt, dat je dieet niet laat ontsporen? Dit heerlijke havermoutrecept boordevol eiwitten, is precies waar je van gedroomd hebt. Het voldoen aan die verlangens is nog nooit zo eenvoudig geweest, vooral omdat deze kom met goedheid je zeker vol zal houden tot de lunch.

Het is supereenvoudig en kan de avond ervoor snel worden gemaakt, wat perfect is als je zo’n type bent dat ’s ochtends regelmatig de deur uit rent.

Maakt 1

Ingrediënten

Method

  1. Meng alle ingrediënten – behalve de haver – tot je een glad beslag hebt.

     

  2. Meng het beslag samen met de haver tot het goed is gedispergeerd. Giet in een afsluitbare container en laat 8 uur of een nacht weken.

Voedingswaarde facts

Hoeveelheid per portie

Calories 550
Total Fat 11g
Total Carbohydrates 90g
Protein 32g

Bekijk dit recept ook:

Chia Pudding 3 Ways | Eiwitrijk ontbijt Recept

Recepten

Chia Pudding 3 Ways | Eiwitrijk ontbijt Recept

2022-04-14 09:00:12van Lauren DawesEvangeline Howarth

Evangeline Howarth

Schrijver en Expert

Evangeline heeft al vanaf jonge leeftijd deelgenomen aan competitieve sporten." Als gekwalificeerde RYA Dinghy Instructor begrijpt ze het belang van goede voeding voor extreme en duursporten, met name door haar ervaring in Team GBR Squads en het aanmoedigen en coachen van haar eerste universiteitsteam.

In haar vrije tijd houdt Evangeline van hardlopen - vooral van marathons. In de weekenden zul je merken dat ze watersporten doet of op een heuvel wandelt. Haar avonden besteden ze aan een HIIT-sessie of squats in de sportschool voordat ze pittig gaat eten met een ton groenten - yum!

Lees hier meer over Evie's ervaring.