Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

Proteïne Fluff Pudding | 4 Ingrediënten Low-Carb Dessert

Proteïne Fluff Pudding | 4 Ingrediënten Low-Carb Dessert
Jennifer Blow
Schrijver en Expert1 jaar Ago
Bekijk het profiel van Jennifer Blow

Als je nog nooit van eiwit fluff pudding hebt gehoord, het is een uniek dessert dat al jaren zijn weg vindt in de fitness community. Bestaat uit alleen eiwitpoeder en frisdrank of melk, en opgeklopt tot een monsterlijk recept om je urenlang vol te houden!

Dit recept maakt onze grootste en beste eiwit fluff pudding tot nu toe en is absoluut perfect als je probeert je lichaamsvet te verminderen.

Serveren
2-3 puddings

Ingrediënten

  • 75 g bevroren bessen
  • 1 scoop Caseïne
  • 5 g anthaangom
  • 280 ml light light frisdrank
Probeer je favoriete fruit en toppings toe te voegen aan dit eiwit pudding recept!

Instructies

1.

Plaats de bessen in een magnetronbestendige kom en doe in de magnetron gedurende 30-45 seconden totdat ze een beetje sap beginnen af ​​te geven. Zet in de koelkast of vriezer (maar laat het niet bevriezen) om af te koelen terwijl je de pudding.

 

2.

Combineer caseïne en xanthaangom in een grote mengkom.

 

3.

Voeg een derde van de light frisdrank toe en meng 2-3 minuten met een elektrische garde.

 

4.

Schenk al kloppend de resterende frisdrank erbij. Klop in totaal ongeveer 10 minuten en kijk hoe je pudding vier keer zo groot wordt.

 

5.

Bedek de eiwit fluff pudding met je bessenmengsel en geniet er meteen van!

Voedingswaarde informatie

Calorieën157
Totaal vet5g
Totaal koolhydraten2g
Eiwit10g
Op zoek naar meer recepten?

BEKIJK DIT OOK:

Jennifer Blow
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Jennifer Blow

Jennifer Blow is onze geregistreerde diëtist. Registered Associate Nutritionist - het Britse register van bekwame en gekwalificeerde voedingsprofessionals. Ze heeft een Bachelor of Science in Nutritional Science en een Master of Science in Research in Nutrition en is nu gespecialiseerd in het gebruik van sportsupplementen voor gezondheid en fitness, ondersteund met wetenschappelijk onderzoek.

Jennifer is geciteerd en genoemd als voedingsdeskundige in grote online publicaties, waaronder Vogue, Elle en Grazia. Dit door haar expertise in voedingswetenschap voor bewegen en gezond leven.

Haar ervaring strekt zich uit van het werken met de NHS (National Health Service) op voedingsinterventieproeven, tot specifiek wetenschappelijk onderzoek naar omega-3 vetzuursupplementen en ook het effect van fastfood op gezondheid, dat ze heeft gepresenteerd op de jaarlijkse Nutrition Society Conferentie. Jennifer is betrokken bij vele professionele ontwikkelingsevenementen om ervoor te zorgen dat haar kennis op het hoogste niveau blijft. Lees hier meer over Jennifer's ervaring.

In haar vrije tijd houdt Jennifer van wandelen en fietsen in de heuvels. In haar artikelen zul je zien dat ze ervan houdt om gezond eten aan te moedigen. Dat betekent echter zeker niet dat je een leven lang honger zult hebben.

myprotein