Onze atleten

Goedkope bulk snacks

Als je Joe Fazer volgt, heb je ook zijn indrukwekkende transformatiefoto’s gezien. In zijn eigen woorden was hij ooit een “skinny guy” die moeite had om aan te komen, wat hij ook deed. Uiteindelijk brak dit echter door tips te delen voor mensen met een vergelijkbaar lichaamstype als hem. Blijkt dat hij ook niet het type is om ander advies te geven..

Nu Joe eindelijk zijn eigen problemen met gewichtstoename heeft overwonnen, wil hij nog wat advies geven aan mensen die misschien niet van nature zin hebben in bulken en veel eten. Hier zijn de calorierijke snacks die hem hielpen van 50 kg naar 80 kg te gaan.

Lees er hier meer over:

Hoe Effectief te bulken

Onze atleten

Hoe Effectief te bulken

2022-03-20 07:00:48van Emily Wilcock

Joe worstelde jarenlang met het opbouwen van spiermassa. Verreweg de grootste factor die zijn vooruitgang belemmerde, was het voedsel dat hij in zijn lichaam stopte – zijn slechte eetlust betekende dat hij vaak moeite had om de calorieën te consumeren die nodig waren voor bulken. Toen werd calorierijk voedsel zijn beste vriend.

Joe’s snack regels

  • Regel # 1: Alleen maar snacks. Geen koken, geen rommel, geen mengen, geen gedoe. Hoe makkelijker het in je lichaam komt, hoe beter.
  • Regel #2: Ze kunnen niet “dom” zijn. Schenk geen glas olie in en drink het niet op. Het zit misschien vol calorieën, maar het is niet ontworpen om in dat soort hoeveelheden te worden geconsumeerd.
  • Regel #3: Het voedsel moet gemakkelijk verkrijgbaar zijn. Met andere woorden, voorradig bij de meeste supermarkten.

De snacks

Genoeg gekletst, het is tijd om te gaan snacken.

Noten

Vooral pecannoten en paranoten. Deze twee noten zijn enkele van de meest calorierijke noten die je kunt vinden. 100 g pecannoten bevatten 725 calorieën en 11,5 g eiwit, terwijl 100 g paranoten 697 calorieën en 16,9 g eiwit bevatten.

Pecan noten

Pecannoten zijn een van de meest calorierijke noten. Er zitten maar liefst 725 calorieën in 100 g noten. En ze hebben ook geen tekort aan eiwitten, met 11,5 g.

Calorieën (per 100g) 720
Eiwit (per 100g) 11,5g
Kosten €2,65

Paranoten

Paranoten zijn een andere geweldige optie. Hoewel ze iets minder calorisch zijn, zitten ze boordevol eiwitten. En ze zijn beter voor de bankrekening dan pecannoten.

Calorieën (per 100g) 697
Eiwit (per 100g) 16,9g
Kosten €1,95

Pork pie

Een typisch Brits tussendoortje. Het is geen picknick zonder een van deze. Al die tijd hadden we geen idee hoe geweldig ze waren als bulk snack. De pork pie die Joe koopt is zo groot als de palm van zijn hand en bevat 1.194 calorieën en 30g eiwit. Hij denkt dat hij het in een paar minuten kan eten, dus dat is een goede manier voor hem om de calorieën snel binnen te krijgen.

Calorieën (per taart) 1,194
Eiwit (per taart) 30g
Kosten €1,69

Granola

Het is niet alleen een populair ontbijt, maar ook een heerlijk tussendoortje. Probeer het eens met yoghurt, volle melk of puur uit de zak. En er zijn tal van mogelijkheden om uit te kiezen. De twee waar Joe naar keek, hadden veel calorieën, maar de ene was goedkoper en had meer eiwitten. Geen idee voor Joe.

Calorieën (per 100g) 511
Eiwit (per 100g) 7,6g
Kosten  1,69

Yum Yums

Een teken van een geweldige snack is wanneer het gemakkelijk tot zo lekker is dat je er alleen nog meer van wilt hebben. En meer voedingsmiddelen zijn absoluut perfect voor het bulken. Hoewel ze misschien niet het meest voedzame voedsel zijn, zijn ze zeker heel erg lekker. Hmm…

Calorieën (per yum yum) 222
Kosten (per yum yum) €0,35

Naan brood

Hoewel ze niet zo calorierijk zijn als de andere voedingsmiddelen in deze lijst, zijn naans goedkoop en gemakkelijk te vinden in supermarkten. Ze zijn ook lekker.

Calorieën (per 100g)  341
Kosten (per 100g)  €0,22

Bericht om mee naar huis te nemen

En daar hebben we het: Joe Fazer’s favoriete calorierijke snacks voor het bulken. Als je moeite hebt om genoeg te consumeren om aan te komen, kan het de moeite waard zijn om het advies van Joe op te volgen en een aantal calorierijke voedingsmiddelen te vinden die gemakkelijk te consumeren zijn. Lekker snacken!

Vond je dit artikel nuttig?

LEES HIER MEER:

Bulken op een budget

Voeding

Bulken op een budget

2020-12-09 13:00:37van Myprotein

8 veelvoorkomende fouten bij het bulken

Voeding

8 veelvoorkomende fouten bij het bulken

2020-09-14 06:00:52van Evangeline Howarth

Bulk dieet uitgelegd door voedingsdeskundige

Voeding

Bulk dieet uitgelegd door voedingsdeskundige

2021-11-21 07:00:05van Emily WilcockEmily Wilcock

Emily Wilcock

Schrijver en Expert

Emily is studying Business Management & Marketing at the University of Birmingham and is currently on her intern year. She has a keen interest in both writing and fitness, so is happy she can now combine the two. She likes to spend time with her friends, both in & out of the gym.