Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

Zeven veganistische recepten om je door World Vegan Week te helpen

Zeven veganistische recepten om je door World Vegan Week te helpen
Emily Wilcock
Schrijver en Expert1 jaar Ago
Bekijk het profiel van Emily Wilcock

Om World Vegan Month te vieren, hebben we een aantal geweldige veganistische recepten voor je!

Of je nu permanent veganist bent, een dag per week, of jezelf als flexitariër ziet, er is letterlijk geen beter moment om van een vegan maaltijd te genieten dan deze maand. Deze maaltijden zijn zo lekker dat ze al snel een vast onderdeel van je dieet zullen worden.

Vegan Buffalo Cauliflower Taco's

Geen gedoe, doe je bloemkool in de oven en je bent zo goed als klaar om te gaan. Of als je ze een beetje pit wilt geven, kun je de tijd nemen om je taco's mooi samen te stellen om er een echt kunstwerk van te maken.

Recept hier.

Vegan Chili Non-Carne

De perfecte maaltijd voor als je haast hebt. Met je favoriete gehaktvervanger in ons recept zit je maaltijd boordevol smaak en hoef je amper een vinger uit te steken. Klinkt als de perfecte maandagavondmaaltijd..

Recept hier.

Vegan Lasagne Cups

Een nieuwe kijk op deze klassieker. Laten we eerlijk zijn. Lasagne kan een gedoe zijn om te koken. We willen die smaak, maar dan in een fractie van de tijd die nodig is om het te bereiden. Als je serieus tijdnood hebt, kun je het lasagne-idee volledig schrappen en je storten op een stevige bolognese. Maar als je er zin in hebt en tijd hebt, maar niet genoeg om een ​​HELE lasagne te maken, zijn lasagne cups de perfecte optie.

Recept hier.

Creamy Peanut Butter Noodles

Lekker, snel en gemakkelijk – met 17g plantaardig eiwit. Klinkt best goed.

Recept hier.

Vegan Mac 'N' Cheese

Kaasachtige pasta. Het klinkt al perfect. En het is veganistisch? Moet te mooi zijn om waar te zijn. Voeg de ingrediënten toe aan je boodschappenlijstje en kook deze romige, kaasachtige maaltijd zo snel mogelijk. Je zult er geen spijt van krijgen.

Recept hier.

Veganistische Fajita's

Verwissel je vlees voor paddenstoelen en duik in een Mexicaans feestmaal. Ga een nachtje los met vrienden en maak nacho's, taco's en chili non-carne voor bij je fajitas. Of houd het simpel met een maaltijd voor één. Je kunt altijd extra maken om de volgende dag van te genieten als lunch.

Recept hier.

Lentil Dahl & Homemade Naan

De perfecte meal prep om je in de koudere maanden op kantoor op te warmen, of een stevige maaltijd om van te genieten na een lange dag. Hoe dan ook, deze linzendahl zal zeker goed smaken. Veganistisch, lekker en je kunt het van tevoren klaarmaken.

Recept hier.

Bericht om mee naar huis te nemen

Deze Vegan Maand zit je goed met onze favoriete veganistische recepten. Volg ze stuk voor stuk of meng je ingrediënten voor een beetje extra. Maaltijden zo lekker dat je misschien nooit meer anders wilt..

Genoten van deze recepten?

PROBEER DEZE OOK:

Emily Wilcock
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Emily Wilcock
myprotein