Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

High-Protein Stuffed Crust Airfryer Pizza

High-Protein Stuffed Crust Airfryer Pizza
Emily Wilcock
Schrijver en Expert1 jaar Ago
Bekijk het profiel van Emily Wilcock

Geef ons alle kaas.

Iedere dag is beter als je weet dat je naar huis gaat voor een pizza. En niet zomaar een pizza, maar een volledig aanpasbare pizza met gevulde korst met een geweldige portie kaas. En daar houdt het goede nieuws niet op. Met slechts 518 calorieën is het een fractie van een afhaalalternatief voor een fractie van de kosten.

Marino Katsouris staat bekend om zijn eiwitrijke “treat alternatives”. Dit recept wordt vanaf nu een vast onderdeel van onze wekelijkse maaltijdplannen. We gaan de pepperoni laden, maar je kunt de ananas vasthouden.

Serveren
1 pizza

Ingrediënten

  • 80 g zelfrijzend bakmeel
  • 100 g 0% vet Griekse Yoghurt
  • 5 ml olijfolie
  • 1 lepel tomatensaus
  • 1 royale besprenkeling eiwitrijke kaas
  • 1 handvol snippers magere mozzarella
  • 1 Strooisel van Italiaanse kruiden
  • 1 teentje geperste knoflook

Instructies

1.

Meng eerst het zelfrijzend bakmeel, Griekse yoghurt en olijfolie in een mengkom en roer tot een geheel.

2.

Strooi dan wat bloem op je aanrecht en leg je deeg erop.

3.

Rol of trek vervolgens je deeg uit elkaar totdat het de gewenste vorm heeft.

4.

Leg daarna de eiwitrijke kaas rond de randen van het deeg en vouw het deeg over de bovenkant van de kaas om je gevulde korst te vormen.

5.

Bedek de bodem met je tomatensaus, mozzarella, kruiden en toppings naar keuze.

6.

Bak in de airfryer of oven gedurende 10-15 minuten op 180 graden.

Voedingswaarde informatie

Calorieën518
Totaal vet11g
Totaal koolhydraten66g
Eiwit42g
Op zoek naar meer recepten?

BEKIJK DIT OOK:

Emily Wilcock
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Emily Wilcock
After completing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her Bachelor of Science degree in Business Management and Marketing. With experience in lifestyle writing, Emily aims to entertain and educate through her work. Her focuses include recipes, real and inspiring stories, and working with writers to help provide easy-to-digest evidence-based research. Her work on recipes has been previously featured in The Supplement magazine, with a particular focus on high-protein, nutritious meals, plus advice on how to properly fuel your body. Outside of work, Emily’s top priority is food. She’s a self-professed star baker and a connoisseur of all things baked. In her spare time, she’s either cooking up a storm, our looking out for the opportunity to try out Manchester’s newest restaurants. But as a huge fan of carbs, if it’s not pasta or pasta-adjacent, she’s not interested. If she’s not in the kitchen, she’s tucked up with a book for an early night, or you’ll find her in the gym working up a sweat. Afterall, all those carbs require quite the appetite.
myprotein