Recepten

Toffee Appel Eiwit Overnight Oats

Zoete lekkernijen zoals deze maken het afscheid van de zomer zoveel gemakkelijker.

We namen een favoriete herfsttraktatie als inspiratie voor een van onze nieuwste Clear Whey Protein-smaaktoevoegingen. Er is gewoon iets bijzonders aan die combinatie van rijke, heerlijke toffee en zoete, verse appel waar we geen genoeg van kunnen krijgen, vooral als de temperatuur daalt en de dagen korter worden.

Met dit simpele overnight oat recept van @recipecreator geniet je van de onweerstaanbare smaak van toffee appels in een voedzaam ontbijt, maar dan zonder alle suiker. De dag beginnen met een flinke dosis van bijna 30 g eiwit, er is geen betere manier om je lichaam van brandstof te voorzien voor de aankomende dag. Bereid alles gewoon de avond ervoor voor en neem het als je opstaat – perfect als je ’s ochtends vaak weinig tijd hebt. Ons advies is dat je een grote batch maakt, in containers in de koelkast bewaart en je bent gesorteerd voor de week.

Porties
1

Ingrediënten

Method

  1. In een ramekin, kleine pot of afsluitbare container, combineer de haver, Toffee Apple Clear Whey Protein, Griekse yoghurt en water. Roer goed om goed te mengen.

  2. Dek af en laat een nacht in de koelkast staan.

  3. Haal ’s ochtends (of wanneer je klaar bent om het te eten) uit de koelkast en bedek met appelblokjes, een laagje kaneel en een scheutje suikervrije gouden siroop. Geniet!

Voedingswaarde facts

Hoeveelheid per portie

Calorieën 320
Aantal vet 3g
Aantal koolhydraten 42g
Eiwitten 29g

Op zoek naar meer recepten?

BEKIJK DIT OOK:

Caloriearme aardbeienyoghurt bites

Recepten

Caloriearme aardbeienyoghurt bites

2022-09-07 20:00:58van Monica Green

Eiwitrijke Cinnamon Twists

Recepten

Eiwitrijke Cinnamon Twists

2022-09-04 20:00:10van Monica Green

Protein Toffee Apples

Recepten

Protein Toffee Apples

2022-09-09 07:00:43van Lauren DawesLauren Dawes

Lauren Dawes

Schrijver en Expert

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.