Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

Caloriearme aardbeienyoghurt bites

Caloriearme aardbeienyoghurt bites
Monica Green
Schrijver en Expert1 jaar Ago
Bekijk het profiel van Monica Green

Bevroren yoghurt heeft zojuist een eiwitboost gekregen ...

Er is niets erger dan plotseling zin te krijgen in iets zoets, maar niets in de keuken te hebben om het te bevredigen. Deze yoghurt bites, of "yo-yo bites" zoals @healthy_floflo ze graag noemt, zorgen voor die zoete hit, terwijl ze ook weinig calorieën, weinig vet en veel eiwitten bevatten.

Dus de volgende keer dat je het begin van zoete trek voelt, ga je naar de vriezer voor wat yoghurt bites, zonder je macro's in gevaar te brengen.

Bovendien zijn ze gemaakt met slechts drie ingrediënten en zijn ze klaar in slechts vier stappen - dat is meer dan genoeg reden om deze eens te proberen.

https://youtu.be/4Jazv41jl9M

Ingrediënten

Instructies

1.

Voeg yoghurt, eiwitpoeder en aardbeien toe aan een mengkom.

2.

Gebruik een staafmixer en mix tot een gladde massa.

3.

Bekleed een bakplaat met bakpapier (om te voorkomen dat de yoghurthapjes aan elkaar plakken) en schep per yoghurt bite een eetlepel van het mengsel.

4.

Vries minimaal 2 uur in.

Voedingswaarde informatie

Calorieën9
Eiwit1g
Op zoek naar meer recepten?

BEKIJK DIT OOK:

Monica Green
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Monica Green
Monica komt oorspronkelijk uit het zuiden van Londen en studeerde af aan de Universiteit van Leeds met een graad in filosofie. Nadat ze tijdens haar studie haar liefde voor de sportschool ontdekte, voelde Monica zich aangetrokken tot krachttraining, wat haar enorm hielp tijdens stressvolle tijden als student. Ze schreef voor een populaire studentensite, en ontwikkelde haar vaardigheden als auteur en schreef dan ook regelmatig trending stukken. Ze vindt het geweldig dat ze haar liefde voor schrijven kan combineren met haar passie voor de sportschool. In haar vrije tijd houdt Monica van koken, nieuwe restaurants uitproberen met vrienden en nieuwe wandelpaden verkennen.
myprotein