Recepten

No-Bake Mini Caramel Biscuit Cheesecakes

Kun je geen genoeg krijgen van speculaas? Dit is het dessert voor jou.

We hoeven je niet te vertellen hoe geweldig onze gelaagde eiwitrepen zijn. Je hebt waarschijnlijk alle smaken geprobeerd, maar nu is het tijd om plaats te maken voor een nieuwe favoriet. De nieuwe Speculoos Layered Bar combineert zes heerlijke lagen van smaak en textuur, met veel kleverige karamel en knapperige kaneelkoekkruimels, en slechts 2,6 g suiker per reep. Nog beter, ze zitten ook allemaal boordevol 20 g eiwitten, waardoor ze de lekkerste manier zijn om bij te vullen na een trainingssessie.

@kirstyfletcher_ heeft de zaken echt naar een hoger niveau getild met deze Speculoos Layered Bar eiwitcheesecakes. Ze zijn perfect voor als je een heerlijk smakend dessert wilt om je trek te stillen zonder je dagelijkse macro’s in gevaar te brengen. Gemaakt in slechts een paar stappen, zonder bakken of mengen, kan zelfs een beginnende kok deze de eerste keer onder de knie krijgen. Het enige nadeel is dat ze niet lang meegaan als je een batch maakt en je gezinsleden of huisgenoten er achter komen… Je bent gewaarschuwd.

Porties
6

Ingrediënten

Method

  1. Voeg eerst de koekjes toe aan een kleine kom en vermaal ze tot kruimels met je vingers, een houten lepel of het uiteinde van een deegroller.

  2. Voeg vervolgens de gesmolten boter toe en combineer om gelijkmatig door de koekjeskruimels te verdelen. Zet opzij.

  3. Meng in een aparte kom de roomkaas, Griekse yoghurt, kaneel en vanille FlavDrops.

  4. Snijd vervolgens de Speculoos Layered Bar in kleine stukjes. Voeg de helft toe aan je cheesecake-mengsel en bewaar de rest voor later.

  5. Bekleed een cupcakevorm met zes bakjes en schep het koekjesmengsel gelijkmatig in elk bakje. Druk plat met de achterkant van een lepel om je cheesecakebodem te maken.

  6. Schep vervolgens het cheesecake-mengsel op elke bodem en bedek met de rest van je Layered Bar-brokjes.

  7. Zet 3-4 uur in de koelkast, en als ze eenmaal zijn uitgehard, zet je je schrap voor een hap van de hemel. En probeer dan de andere 5 niet meteen op te eten.

Voedingswaarde facts

Hoeveelheid per portie

Calorieën 160
Aantal vet 7g
Aantal koolhydraten 15g
Eiwitten 8g

Op zoek naar meer recepten?

BEKIJK DIT OOK:

Caloriearme aardbeienyoghurt bites

Recepten

Caloriearme aardbeienyoghurt bites

2022-09-07 20:00:58van Monica Green

Protein Toffee Apples

Recepten

Protein Toffee Apples

2022-09-09 07:00:43van Lauren Dawes

Eiwitrijke Cinnamon Twists

Recepten

Eiwitrijke Cinnamon Twists

2022-09-04 20:00:10van Monica GreenLauren Dawes

Lauren Dawes

Schrijver en Expert

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.