Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

High-Protein Breakfast Smoothies 3 Ways

High-Protein Breakfast Smoothies 3 Ways
Lauren Dawes
Schrijver en Expert4 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Deze smoothies zijn zo'n gemakkelijke en leuke manier om je dag goed te beginnen.

Op zoek naar een zoet en eenvoudig ontbijt om je goed voor te bereiden op een dag vol activiteiten? Met deze eiwitrijke smoothies ben je meteen goed op weg om je dagelijkse macro's te halen en blijf je de hele ochtend goed vol ziten.

De smoothies zijn geweldig voor een snelle oplossing waar je nauwelijks over hoeft na te denken - ideaal als je een van die mensen bent die een paar uur nodig heeft om volledig op gang te komen.

En als je het huis verlaat om naar je werk te gaan, zijn ze gemakkelijk om mee de deur uit te rennen en onderweg van te genieten.

Hier zijn drie van onze favoriete smaakcombinaties - ten eerste de klassieke ‘nutty banana’, die gewoon heerlijk is en door iedereen zou moeten worden geprobeerd.

Zorg ervoor dat je je banaan invriest voordat je gaat blenden, want hierdoor wordt de smoothie super dik en romig. De eenvoudige omschakeling van gewone pindakaas naar onze poedervormige pindakaas betekent tevens 70% minder vet.

Vervolgens hebben we ‘blueberry burst’ die een extra stoot energie en voedingstoffen geeft dankzij de toevoeging van Biologisch Spirulina Poeder, een natuurlijk superfood-extract dat rijk is aan eiwitten, vezels en veel essentiële vitamines.

En tot slot ‘merry berry’ met onze heerlijke Eiwit Maaltijdvervanger Blend - een eiwitrijk, vezelrijk supplement dat boordevol vitamines en mineralen zit.

Om er maar een paar te noemen, het biedt vitamine A, B6, B12, C, D, E en K, samen met calcium, magnesium, ijzer, zink en koper - allemaal in één portie.

We zeiden toch dat deze smoothies je een goede start zouden geven ...

https://youtu.be/jqnhNxnF53A

 

Ingrediënten

Voor nutty banana:Voor blueberry burst:Voor merry berry:

 

Methode

1) Voeg voor elke smoothiesmaak de ingrediënten toe aan een blender en mix tot het mengsel volledig is gecombineerd in een dikke, gladde vloeistof.

2) Giet in een glas en geniet ervan!

Voedingswaarden per smoothie:

Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein