Maak de lekkerste pompoeneiwitrepen voor deze halloween!
Deze eiwitrijke pompoenrepen zijn het hele jaar door de perfecte eiwitsnack.
Pompoenpuree en Latte Impact Whey Protein zijn de belangrijkste ingrediënten om deze pompoen eiwitrepen zo verdomd lekker te maken, terwijl je kokosolie en melk fungeren als de slimme bindmiddelen om alles bij elkaar te houden.
Maakt: 8-10
Ingrediënten
- 100 g havermout of Instant Oats
- 150g Latte Impact Whey Protein
- 1 theelepel. kaneel
- 1 theelepel. gemalen gember
- 25-50 ml melk
- 100 gram pompoenpuree
- 25g Kokosolie (gesmolten)
- 100 gram pure chocolade
Methode
1. Mix eerst de havermout tot je een poeder krijgt. Als je Instant Oats gebruikt, hoef je ze niet te mengen. Voeg het eiwitpoeder en de kruiden toe en pulseer om te combineren.
2. Voeg de melk en pompoenpuree toe en pulseer opnieuw, giet dan de gesmolten kokosolie erbij en mix tot alles volledig gemengd is en er een deeg ontstaat. Als het mengsel te droog is om een deeg te vormen, voeg dan een beetje meer melk toe, eetlepel voor eetlepel. Als het te nat is, voeg dan wat meer whey eiwit toe.
3. Bekleed een vierkante bakvorm van 8″x8″ of een broodvorm met huishoudfolie en druk het mengsel stevig aan met de achterkant van een lepel. Zet minimaal 45 minuten in de koelkast om op te stijven.
4. Eenmaal klaar, snijd je het in repen. Smelt de chocolade en bedek elke reep met chocolade. Zet terug in de koelkast om op te laten stijven voor 10-15 minuten.