Recepten

Halloween Recept | Pompoen Eiwitrepen

Maak de lekkerste pompoeneiwitrepen voor deze halloween!

Deze eiwitrijke pompoenrepen zijn het hele jaar door de perfecte eiwitsnack.

Pompoenpuree en Latte Impact Whey Protein zijn de belangrijkste ingrediënten om deze pompoen eiwitrepen zo verdomd lekker te maken, terwijl je kokosolie en melk fungeren als de slimme bindmiddelen om alles bij elkaar te houden.

Maakt: 8-10

pumpkin protein bars

Ingrediënten

Methode

1. Mix eerst de havermout tot je een poeder krijgt. Als je Instant Oats gebruikt, hoef je ze niet te mengen. Voeg het eiwitpoeder en de kruiden toe en pulseer om te combineren.

2. Voeg de melk en pompoenpuree toe en pulseer opnieuw, giet dan de gesmolten kokosolie erbij en mix tot alles volledig gemengd is en er een deeg ontstaat. Als het mengsel te droog is om een ​​deeg te vormen, voeg dan een beetje meer melk toe, eetlepel voor eetlepel. Als het te nat is, voeg dan wat meer whey eiwit toe.

3. Bekleed een vierkante bakvorm van 8″x8″ of een broodvorm met huishoudfolie en druk het mengsel stevig aan met de achterkant van een lepel. Zet minimaal 45 minuten in de koelkast om op te stijven.

4. Eenmaal klaar, snijd je het in repen. Smelt de chocolade en bedek elke reep met chocolade. Zet terug in de koelkast om op te laten stijven voor 10-15 minuten.

Probeer deze halloween recepten ook:

Halloween Protein Pumpkin Muffins

Recepten

Halloween Protein Pumpkin Muffins

2020-10-30 19:00:02van Lauren Dawes

Pumpkin Thai Red Curry

Recepten

Pumpkin Thai Red Curry

2021-10-13 09:00:56van Lauren Dawes

Ingrediënten

 • 100 gr Instant Oats
 • 150 gr Impact Whey Protein Latte Smaak
 • 1 el. Kaneel
 • 1 el. Gember (poeder)
 • 25 ml Melk (25 to 50ml)
 • 100 gr Pompoen puree
 • 25 gr Kokosolie
 • 100 gr Donkere chocolade

Method

 1. Blend de Instant Oats, Eiwitpoeder en kruiden samen.

 2. Voeg de melk en pompoen puree toe en blend opnieuw. Voeg de kokosolie toe en blend weer, totdat het een deeg is, voeg dan tijdens het blenden steeds een beetje melk bij. Als het deeg te nat is, voeg dan een beetje extra whey toe.

 3. Doe het deeg in een met bakpapier gevoerde bakvorm en druk het deeg goed aan met een lepel. Laat het daarna minimaal 45 minuten koelen in de koelkast.

 4. Zodra het klaar is, snij het in repen. Smelt de chocolade en giet een beetje over elke eiwitreep. Plaats de repen daarna voor nog eens 10-15 minuten in de koelkast.

Voedingswaarde facts

Hoeveelheid per portie

Calories 178
Total Fat 6g
Total Carbohydrates 18g
Protein 15g


Alice Pearson

Alice Pearson

Schrijver en Expert

Alice Pearson est une nutritionniste associée agréée par l'UKVRN et conseillère accréditée en matière de lutte contre le dopage, ayant obtenu un Bachelor’s of Science en nutrition et un Master’s of Science. Elle s'intéresse particulièrement à l'utilisation des suppléments sportifs pour améliorer la santé, la condition physique et la performance sportive. Alice a de l'expérience de travail avec des athlètes amateurs et d'élite, notamment en fournissant un soutien nutritionnel au Tranmere Rovers FC et au Newcastle Falcons Rugby Club. Ses conseils en nutrition sont toujours appuyés par des recherches fondées sur des données probantes, qu'elle tient à jour grâce au perfectionnement professionnel continu et à son apprentissage autonome. Dans ses temps libres, Alice aime voyager, faire du sport et se lire un bon livre. Pour en savoir plus sur l'histoire d'Alice, cliquez ici