Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

Grilled Peaches Met Protein Yoghurt | Gezond Dessert

Grilled Peaches Met Protein Yoghurt | Gezond Dessert
Lauren Dawes
Schrijver en Expert2 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Dit eenvoudige recept is de perfecte zoete traktatie voor een zomerse middag.

Niall Kirkland heeft een heerlijk gezond dessert voor ons dat ideaal is om je suiker cravings te bevredigen met veel natuurlijke zoetheid. Als het op fruit aankomt, zijn perziken de absolute top, en wat is er lekker dan ze te eten met romige yoghurt en knapperige amandelvlokken? Wij weten het niet.

Het toevoegen van een scoop vanilla Impact Whey Protein aan de Griekse yoghurt is ook een van de gemakkelijkste en lekkerste manieren om het eiwitgehalte te verhogen.

Serveert 3

https://youtu.be/KbLwxl0-K8c

 

Ingrediënten

Voor de perziken:

Voor de eiwityoghurt:

Om te garneren:

  • Een handvol geschaafde amandelen
  • 1 eetl. bruine suiker
  • 1 eetl. ahornsiroop of suikervrije siroop
  • Verse muntblaadjes

Methode

  1. Meng eerst het eiwit en de Griekse yoghurt tot een mooi glad mengsel.
  2. Verhit vervolgens een gietijzeren bakplaat tot deze zeer heet is (je kunt elk type pan gebruiken, maar je krijgt uiteraard geen grillmarkeringen als je geen bakplaat gebruikt)
  3. Snijd de perziken doormidden, verwijder de stenen en snijd elke helft opnieuw doormidden. Leg de perzikschijfjes op een bakplaat of snijplank en bestrijk beide kanten van de perziken met gesmolten kokosolie.
  4. Breng 4 plakjes perzik per keer over naar de hete bakplaat en kook 3-4 minuten, tot de perziken zacht zijn en je de bakplaatmarkeringen kunt zien, draai dan om en bak de andere kant.
  5. Serveer de gegrilde perziken meteen met veel eiwityoghurt en ahornsiroop, eventueel met wat amandelschilfers en bruine suiker.
Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein