Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

Frozen Protein Yoghurt Bark

Frozen Protein Yoghurt Bark
Lauren Dawes
Schrijver en Expert1 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Een zoete, eiwitrijke traktatie om stand-by te hebben voor cravings na het sporten..

Heb je zin in een snack met crunch maar probeer je chips en koekjes te verminderen? @healthy_floflo heeft precies wat je zoekt met dit zoete en eenvoudige recept voor yoghurt bark. Ze komen binnen met slechts 80 calorieën per plak en zijn een macrovriendelijke optie die je ook zal helpen je eiwitinname aan te vullen.

Haar geheim voor de perfecte snack is om een ​​flinke klodder pindakaas aan de yoghurtmix toe te voegen. En je kunt het je eigen maken door je favoriete eiwitsmaak in te wisselen of te experimenteren met de toppings die je toevoegt. Flo's winnende combinatie van pure chocolade, gehakte amandelen en zoete bosbessen is echter zeker het proberen waard.

Het is de ideale gezonde traktatie om op zondagavond in batches te maken, zodat je een voorraadje in je vriezer hebt voor de komende week. We vinden het heerlijk om na een sportschoolsessie zo iets lekkers en met veel eiwitten klaar te hebben staan, zodat je meteen kunt tanken zonder dat je tijd hoeft te besteden aan voorbereiding.

Maakt 10 plakjes

https://youtu.be/LrLx2IsgE-Q

 

Ingrediënten

Instructies

1.

Voeg de yoghurt, Impact Whey Protein en pindakaas toe aan een kom en meng goed tot een glad en gecombineerd mengsel.

2.

Zodra je een glad mengsel hebt, smeer je het op een bakplaat in een gelijkmatige laag (Flo bekleedt de hare met bakpapier om het later gemakkelijker te kunnen verwijderen).

3.

Voeg al je favoriete toppings toe – Flo gebruikt bosbessen met gehakte amandelen en stukjes pure chocolade.

4.

Eenmaal klaar, plaats het voorzichtig een paar uur in de vriezer tot het stevig en sterk is.

5.

Haal uit de vriezer en snijd in stukjes (of breek gewoon met je handen) en blijf erin steken! Bewaar eventuele restjes in een bak in je vriezer om te pakken en te genieten wanneer je een zoete en eenvoudige snack nodig hebt.

Voedingswaarde informatie

Calorieën80
Totaal vet3g
Totaal koolhydraten4g
Eiwit8g
Op zoek naar meer recepten?

BEKIJK DIT OOK:

Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein