Recepten

Eiwitrijke pindakaas S’mores Cookie

Gooey s’mores-koekjes met 21 g eiwit.

Dit recept van @counting_zacros combineert drie van ’s werelds beste creaties – pindakaas, marshmallows en chocolade – in een kleverig sandwichkoekje.

Met 21 g proteïne en slechts 215 calorieën, is dit een geweldige dessertoptie voor als je trek hebt in iets zoets, maar ook je proteïne een boost wilt geven.

Zac zegt dat dit sandwichkoekje “dom vochtig” is en minder dan vijf minuten in de oven duurt. Ideaal. Dus, in de woorden van Zac: “give this bad boi a crack”

Ingrediënten

Method

  1. Verwarm de oven voor op 180C.

  2. Voeg bloem, eiwit, pindakaas en bakpoeder toe aan een mengkom en klop om te combineren.

  3. Voeg vervolgens je Griekse yoghurt, amandelmelk, ahornsiroop en FlavDrops toe aan dezelfde kom en roer tot je een koekjesdeeg hebt. Voeg dan je marshmallows toe.

  4. Zodra het mengsel met de hand bewerkbaar is, vorm je het in een koekjesvorm op een bakplaat of in een koekenpan van 5 “en voeg je chocoladeschilfers toe.

  5. Zet 4 minuten en 45 seconden in de oven op 180C. Als het klaar is met koken, laat het afkoelen voordat je het eet. IJs is optioneel.

Voedingswaarde facts

Hoeveelheid per portie

Calorieën 251
Aantal vet 6g
Aantal koolhydraten 26g
Eiwitten 21g

Op zoek naar meer recepten?

BEKIJK DIT OOK:

High-Protein Peanut Butter Cheesecake

Recepten

High-Protein Peanut Butter Cheesecake

2019-12-11 06:00:31van Lauren Dawes

Jam Sponge Baked Oat Cake

Recepten

Jam Sponge Baked Oat Cake

2022-08-10 14:00:36van Monica Green

5-Ingredient Peanut Butter Oat Cups

Recepten

5-Ingredient Peanut Butter Oat Cups

2020-10-24 06:00:14van Lauren DawesMonica Green

Monica Green

Schrijver en Expert

Monica komt oorspronkelijk uit het zuiden van Londen en studeerde af aan de Universiteit van Leeds met een graad in filosofie. Nadat ze tijdens haar studie haar liefde voor de sportschool ontdekte, voelde Monica zich aangetrokken tot krachttraining, wat haar enorm hielp tijdens stressvolle tijden als student. Ze schreef voor een populaire studentensite, en ontwikkelde haar vaardigheden als auteur en schreef dan ook regelmatig trending stukken. Ze vindt het geweldig dat ze haar liefde voor schrijven kan combineren met haar passie voor de sportschool. In haar vrije tijd houdt Monica van koken, nieuwe restaurants uitproberen met vrienden en nieuwe wandelpaden verkennen.