Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

Jam Sponge Baked Oat Cake

Jam Sponge Baked Oat Cake
Monica Green
Schrijver en Expert1 jaar Ago
Bekijk het profiel van Monica Green

Klassiek dessert macro-vriendelijk gemaakt!

Deze week nam @ellena_fit een klassiek Brits dessert en maakte er een ontbijt van kampioenen van.

Deze cake bevat 26 g proteïne en combineert haver, bananen en Cereal Milk Impact Whey om een luchtig, zoet en macrovriendelijk ontbijt te creëren. Combineer het met melk, fruit en andere toppings waar je zin in hebt, of geniet er gewoon van, vers uit de oven.

Ingrediënten

Instructies

1.

Voeg al je ingrediënten, behalve de toppings, toe aan een kom en mix tot ze helemaal gemengd zijn,

2.

Bekleed een vormpje met bakpapier en giet je mengsel erin.

3.

Bak 15 minuten in de oven op 180C.

4.

Laat een paar minuten afkoelen en garneer met jam en gedroogde kokosnoot.

Voedingswaarde informatie

Calorieën386
Totaal vet6g
Totaal koolhydraten58g
Eiwit26g
Op zoek naar meer recepten?

BEKIJK DIT OOK:

Monica Green
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Monica Green
Monica komt oorspronkelijk uit het zuiden van Londen en studeerde af aan de Universiteit van Leeds met een graad in filosofie. Nadat ze tijdens haar studie haar liefde voor de sportschool ontdekte, voelde Monica zich aangetrokken tot krachttraining, wat haar enorm hielp tijdens stressvolle tijden als student. Ze schreef voor een populaire studentensite, en ontwikkelde haar vaardigheden als auteur en schreef dan ook regelmatig trending stukken. Ze vindt het geweldig dat ze haar liefde voor schrijven kan combineren met haar passie voor de sportschool. In haar vrije tijd houdt Monica van koken, nieuwe restaurants uitproberen met vrienden en nieuwe wandelpaden verkennen.
myprotein