Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

4-Ingrediënten Clear Whey Fruit Jelly

4-Ingrediënten Clear Whey Fruit Jelly
Emily Wilcock
Schrijver en Expert2 jaar Ago
Bekijk het profiel van Emily Wilcock

Hier is hét perfecte zomerrecept.

Met de zomer voor de deur, moet @healthy_floflo ons hebben horen schreeuwen om verfrissende Clear Whey-recepten. Het klinkt misschien dramatisch, maar wacht maar tot het hartje zomer is en je op zoek bent naar de perfecte eiwitrijke traktatie. Dan begrijp je onze wanhoop.

En wat is er beter dan jelly? Het brengt je rechtstreeks terug naar je kindertijd, bevredigt je zoetekauw en je zult geen uren in de keuken doorbrengen. Het enige nadeel? Wachten tot het klaar is. Laat me je vertellen, het is nu net zo moeilijk als toen je een kind was. De langste vier uur ooit...

https://youtu.be/2263lQeeKmI

Serveren
1

Ingrediënten

  • 1 scoop Clear Whey
  • 300 ml water
  • 12 g gelatinepoeder
  • 300 g verse bessen

Instructies

1.

Voeg eerst het water en de Clear Whey toe aan een shaker en mix tot alles volledig gemengd is.

 

2.

Giet het mengsel in een pan en strooi de gelatine erover.

 

3.

Laat ongeveer vijf minuten staan, zet dan de kookplaat aan en warm de vloeistof op.

 

4.

Zorg ervoor dat het mengsel niet kookt; het moet alleen een beetje opwarmen. Meng met een garde. Het is klaar als de gelatine volledig is opgelost – dit duurt minder dan een minuut.

 

5.

Doe het fruit in een cakevorm en giet de vloeibare jelly erover.

 

6.

Koel 4 uur in de koelkast of tot het volledig is uitgehard.

Voedingswaarde informatie

Calorieën426
Totaal vet10g
Totaal koolhydraten58g
Eiwit26g
Op zoek naar meer Clear Whey recepten?

BEKIJK DIT OOK:

Emily Wilcock
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Emily Wilcock
After completing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her Bachelor of Science degree in Business Management and Marketing. With experience in lifestyle writing, Emily aims to entertain and educate through her work. Her focuses include recipes, real and inspiring stories, and working with writers to help provide easy-to-digest evidence-based research. Her work on recipes has been previously featured in The Supplement magazine, with a particular focus on high-protein, nutritious meals, plus advice on how to properly fuel your body. Outside of work, Emily’s top priority is food. She’s a self-professed star baker and a connoisseur of all things baked. In her spare time, she’s either cooking up a storm, our looking out for the opportunity to try out Manchester’s newest restaurants. But as a huge fan of carbs, if it’s not pasta or pasta-adjacent, she’s not interested. If she’s not in the kitchen, she’s tucked up with a book for an early night, or you’ll find her in the gym working up a sweat. Afterall, all those carbs require quite the appetite.
myprotein