Recepten

Clear Whey Jelly Sweets

Kun je je zoete cravings niet beheersen? Try these..

Deze heerlijke high-protein jelly sweets van @healthy_floflo zijn ideaal om direct weer op te laden na een training. Verrijkt met een paar scoops van onze Clear Whey Isolate, barsten ze niet alleen van de fruitige smaak, maar bevatten ze geen toegevoegde suikers en bevatten ze een flinke dosis eiwitten om je spieren te ondersteunen.

Het is vrij eenvoudig om een ​​partij van deze gezonde lekkernijen te maken en ze in de koelkast te bewaren voor wanneer die trek komt.

Maakt 18

Ingrediënten

Voor de roze laag:

Voor de witte laag:

  • 150 g magere yoghurt
  • 50 ml havermelk
  • ½ zakje gelatine

Methode

  1. Voeg voor de fruitige eerste laag het water en de Clear Whey Isolate toe aan een shaker en schud tot alles volledig gemengd is zonder klontjes. Giet vervolgens de vloeistof in een pan en voeg de gelatinezakjes toe. Laat de gelatine even ‘bloeien’ door een minuutje te laten staan.
  2. Roer het mengsel om te combineren en warm het lichtjes op op een laag vuur – je zult zien dat de textuur glad wordt, maar zorg ervoor dat het niet te heet wordt of kookt. Eenmaal warm, in een schaal gieten en minimaal 4 uur in de koelkast zetten.
  3. Creëer intussen een smeuïg laagje door de yoghurt en melk in een pannetje te doen samen met een half zakje gelatine. Laat de gelatine weer bloeien, meng dan door en warm op zoals je de eerste laag deed.
  4. Als je klaar bent, giet je de witte laag over de eerste laag en zet je hem 3-4 uur terug in de koelkast om de gelei op te laten stijven.
  5. Snijd in blokjes en geniet direct of bewaar enkele dagen in de koelkast.

Probeer deze fruitige Clear Whey-recepten ook:

Clear Whey Popsicles | Zo Koel Je Af Na Je Training

Recepten

Clear Whey Popsicles | Zo Koel Je Af Na Je Training

2021-06-07 13:30:28van Lauren Dawes

Blue Raspberry Clear Whey Isolate - 2 Ways

Recepten

Blue Raspberry Clear Whey Isolate - 2 Ways

2021-05-20 12:00:19van Lauren Dawes

Clear Protein Slushies | Clear Whey Isolate & Clear Vegan Protein

Recepten

Clear Protein Slushies | Clear Whey Isolate & Clear Vegan Protein

2020-07-04 06:00:45van Lauren DawesLauren Dawes

Lauren Dawes

Schrijver en Expert

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.