Recepten

Clear Whey Mojitos 2 Ways

Post-workout Mocktail? Yes, please.

Deze heerlijk verfrissende Clear Whey Isolate mojito’s zijn precies wat je nodig hebt om af te koelen na een hete trainingssessie of gewoon om op een zonnige dag je eiwitten binnen te krijgen.

Gemaakt met alle klassieke mojito-ingrediënten, ze zijn een complete smaaksensatie, alleen zijn ze zoveel meer hydraterend en macro-vriendelijker dan de real deal. Met 100 calorieën per portie bevat elke mocktail meer dan 20 g hoogwaardige eiwitten – ideaal om je trainingsdoelen deze zomer te ondersteunen.

Elk serveert 1

 

Ingrediënten

Voor de klassieke mojito:

Voor de aardbeienmojito:

Methode

  1. Voeg voor beide smaken een schep van onze heerlijke Mojito-smaak Clear Whey Isolate toe aan een shaker samen met 150 ml water. Schud tot een gladde en klontvrije massa. Laat 10-15 seconden rusten zodat het schuim bezinkt.
  2. Als je de aardbeienmojito maakt, doe dan een paar verse aardbeien in een kleine kom en plet ze voorzichtig zodat je een vruchtvlees hebt. Schenk vervolgens door een zeef in een glas.
  3. Voeg ijs en partjes limoen toe aan een hoog glas en schenk de mojito Clear Whey Isolate-mix erin. Vul aan met een scheutje frisdrank en maak af met enkele muntblaadjes.

Probeer deze verfrissende recepten ook:

Clear Whey Jelly Sweets

Recepten

Clear Whey Jelly Sweets

2021-07-28 14:00:44van Lauren Dawes

Clear Whey Popsicles | Zo Koel Je Af Na Je Training

Recepten

Clear Whey Popsicles | Zo Koel Je Af Na Je Training

2021-06-07 13:30:28van Lauren Dawes

BCAA Mango Sorbet | Refresh je zomersupplementen routine

Recepten

BCAA Mango Sorbet | Refresh je zomersupplementen routine

2020-06-15 14:00:46van Lauren Dawes

Voedingswaarde facts

Hoeveelheid per portie

Calories 100
Total Fat 0.1g
Total Carbohydrates 3.8g
Protein 20.3g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Schrijver en Expert

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.