Onze atleten

Eddie Hall legt uit waarom de locatie voor de ‘zwaarste bokswedstrijd ter wereld’ is gewijzigd

Twee voormalige ’s werelds sterkste mannen zullen het tegen elkaar opnemen in hun debuut bokswedstrijd later dit jaar in wat wel het “zwaarste gevecht in de geschiedenis” wordt genoemd.

Game of Thrones-ster Hafthor ‘Thor’ Bjornsson en Eddie ‘The Beast’ Hall trainen al een tijdje om de overstap naar de boksarena te maken, maar nu we de laatste 12 weken naderen, wordt de training pas echt serieus.

Eddie heeft het afgelopen anderhalf jaar besteed aan het behouden van zijn kracht en grootte, terwijl hij ondertussen leerde te boksen. Nu hij het boksen nu wel onder de knie heeft, zegt hij in zijn laatste YouTube-video dat het nu allemaal gaat om het ‘verfijnen’ van het lichaam.

“Het gaat om aanscherpen, zodat de balans perfect is tussen kracht, uithoudingsvermogen, behendigheid en focus.”

Het gevecht zou oorspronkelijk plaatsvinden in Las Vegas, maar nadat de locatie in Vegas niet meehielp wat betreft vechtregels, zijn ze verhuisd naar Florida – locatie TBC.

“Ik denk dat het zou zijn geëindigd met het dragen van hoofdbeschermers, 20oz-gloves (handschoenen) en waarschijnlijk drie rondes… niemand wil zien dat ik en Thor hoofdbeschermers dragen – dat zou gewoon een lachertje zijn.”

 

Bericht om mee naar huis te nemen

Met het gevecht over slechts 12 weken, nemen de opwinding en spanning al toe. We kunnen niet wachten om te zien hoe deze twee atleten geschiedenis schrijven en laten zien wat ze hebben geleerd in het laatste jaar van hun bokstraining. Hoewel we het onmiskenbare talent van Hafthor respecteren, moeten we eerlijk zijn, we zullen our boy Eddie volledig steunen.

Genoten van dit artikel?

LEES DIT OOK:

Eddie Hall stompt Ryan Terry met ‘100% kracht

Onze atleten

Eddie Hall stompt Ryan Terry met ‘100% kracht

2021-05-22 07:00:57van Monica Green

Hoe Eddie Hall elke dag meer dan 12.000 calorieën eet

Onze atleten

Hoe Eddie Hall elke dag meer dan 12.000 calorieën eet

2020-10-05 14:00:34van Isaac Syred

How To Deadlift Like The Beast | De 3 beste tips van Eddie Hall

Training

How To Deadlift Like The Beast | De 3 beste tips van Eddie Hall

2021-01-10 06:00:44van Lauren DawesMonica Green

Monica Green

Schrijver en Expert

Monica komt oorspronkelijk uit het zuiden van Londen en studeerde af aan de Universiteit van Leeds met een graad in filosofie. Nadat ze tijdens haar studie haar liefde voor de sportschool ontdekte, voelde Monica zich aangetrokken tot krachttraining, wat haar enorm hielp tijdens stressvolle tijden als student. Ze schreef voor een populaire studentensite, en ontwikkelde haar vaardigheden als auteur en schreef dan ook regelmatig trending stukken. Ze vindt het geweldig dat ze haar liefde voor schrijven kan combineren met haar passie voor de sportschool. In haar vrije tijd houdt Monica van koken, nieuwe restaurants uitproberen met vrienden en nieuwe wandelpaden verkennen.