Recepten

Veganistisch Cupcake Recept | Gezond en eiwitrijk

Ben je het zat om door de gangpaden van de supermarkt te zoeken naar veganistische lekkernijen? Zoek niet verder, maak ons veganistische cupcake-recept voor een heerlijke traktatie!

Ingrediënten voor ons veganistische cupcake-recept

Methode

1. Verwarm de oven voor op 175 °C.

2. Blend alle ingrediënten voor de cupcake in een blender tot er geen klontjes meer zijn.

3. Giet het beslag in een muffinbakplaat bekleed met cupcakevormpjes en bak 20 minuten, of tot een geplaatste tandenstoker er schoon uitkomt.

4. Terwijl je wacht tot de cupcakes gebakken zijn, maak je het glazuur. Klop alle ingrediënten voor de topping met een hand of elektrische garde tot een gladde massa. Plaats in de koelkast.

5. Als de cupcakes gebakken zijn, haal ze uit de oven en laat ze afkoelen. Eenmaal afgekoeld, top met het glazuur. Geniet!

Op zoek naar meer gezonde veganistische recepten?

LEES DIT OOK:

15 eiwitrijke veganistische ontbijtrecepten om je echt vol & verzadigd te houden

Recepten

15 eiwitrijke veganistische ontbijtrecepten om je echt vol & verzadigd te houden

2022-01-28 20:00:37van Lauren Dawes

3-Ingredient Vegan Carb Crusher Cheesecake Pots

Recepten

3-Ingredient Vegan Carb Crusher Cheesecake Pots

2020-11-23 06:00:39van Lauren Dawes

3-Ingredient Vegan Peanut Butter Mousse

Recepten

3-Ingredient Vegan Peanut Butter Mousse

2021-01-29 13:00:38van Lauren Dawes

Voedingswaarde facts

Hoeveelheid per portie

Calories 454
Total Fat 8g
Total Carbohydrates 57g
Protein 35g


Myprotein

Myprotein

Schrijver en Expert