Deze veganistische repen zijn verrukkelijk.
Of je nu volledig plantaardig eet of niet, deze ongelooflijk lekkere repen moet je gewoon eens proberen. Gemaakt met een handvol natuurlijke ingrediënten en veel van onze onweerstaanbare Vegan Gooey Filled Cookies, zijn ze de perfecte snack om te voldoen aan je verlangen naar iets lekkers zonder je dieet te laten ontsporen.
Bovendien bevat elke reep meer dan 13 g eiwit, waardoor ze ideaal zijn om je te helpen je dagelijkse eiwitinname te verhogen en je trainingsdoelen te ondersteunen.
Dit recept is van Queen of Vegan Eats, Nadja Kowalski – bekijk haar pagina voor meer.
Maakt 8
Ingrediënten
- 6 Vegan Gooey Filled Cookies (Double Chocolate & Peanut Butter)
- 3 eetl. ahornsiroop
- 20 g kokosolie
- 220 g gedroogde abrikozen
- 1 handvol pistachenoten
- 50 g amandelschilfers
- 100 g pure chocolade (optioneel)

Methode
- Verdeel de Vegan Gooey Filled Cookies eerst in een keukenmachine of blender.
- Voeg de ahornsiroop, kokosolie en gedroogde abrikozen toe en blitz tot een gladde massa. Het mengsel moet super dik en plakkerig zijn, maar wel goed gecombineerd.
- Schep het mengsel in een kom en voeg dan de pistachenoten en amandelschilfers toe. Roer erdoor met een lepel of spatel zodat de noten gelijkmatig door het mengsel worden verdeeld en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Maak het mengsel gelijkmatig plat over de bakplaat en druk er dan een paar extra gedroogde abrikozen op. Laat 2 uur afkoelen in de koelkast.
- Snijd ze na het afkoelen in 8 repen van gelijke grootte. Als je er zin in hebt, kun je proberen het uiteinde van elk stuk in wat gesmolten pure chocolade te dompelen, net zoals Nadja dat heeft gedaan. Geniet!