Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

Simpele Eiwit Chocolade Flapjacks

Simpele Eiwit Chocolade Flapjacks
Emily Wilcock
Schrijver en Expert2 jaar Ago
Bekijk het profiel van Emily Wilcock

Na de training, halverwege de ochtend of voor het slapengaan. Elke gelegenheid is precies goed voor een eiwitflapjack.

Er is geen snack zoals een flapjack. Wacht, nee. Er is geen snack zoals een eiwitflapjack! En dit recept van @kirstyfletcher_ stelt niet teleur. Het is zo simpel, lekker en boordevol eiwitten. We zijn op zoek naar iets dat ontbreekt, maar we kunnen eerlijk gezegd niets vinden. Succes met het maken van dit heerlijke recept en geniet!

Serveren
10

Ingrediënten

  • 200 3 havermoutpap
  • 3 theel. honing
  • Paar druppels FlavDrops (vanilla)
  • 100 ml halfvolle melk
  • 45 g Protein Spread (chocolate)
  • 50 g Impact Whey (vanilla)

Instructies

1.

Doe eerst de havermout, honing, FlavDrops en melk in een kom en mix tot een geheel.

 

2.

Doe het mengsel in de magnetron totdat er geen vloeistof meer is.

 

3.

Schep het mengsel in een met bakpapier beklede bakplaat.

 

4.

Druk het havermengsel plat in de hoeken van de bakplaat.

 

5.

Smelt in een apart gerecht de chocopasta en meng er dan je eiwitpoeder door.

 

6.

Lepel het chocolademengsel op de havermout en zet twee tot drie uur in de koelkast.

 

7.

Als je klaar bent, snijd je het in 10 stukken en geniet!

Voedingswaarde informatie

Calorieën140
Totaal vet4g
Totaal koolhydraten18g
Eiwit8g
Op zoek naar meer recepten?

BEKIJK DIT OOK:

Emily Wilcock
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Emily Wilcock
After completing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her Bachelor of Science degree in Business Management and Marketing. With experience in lifestyle writing, Emily aims to entertain and educate through her work. Her focuses include recipes, real and inspiring stories, and working with writers to help provide easy-to-digest evidence-based research. Her work on recipes has been previously featured in The Supplement magazine, with a particular focus on high-protein, nutritious meals, plus advice on how to properly fuel your body. Outside of work, Emily’s top priority is food. She’s a self-professed star baker and a connoisseur of all things baked. In her spare time, she’s either cooking up a storm, our looking out for the opportunity to try out Manchester’s newest restaurants. But as a huge fan of carbs, if it’s not pasta or pasta-adjacent, she’s not interested. If she’s not in the kitchen, she’s tucked up with a book for an early night, or you’ll find her in the gym working up a sweat. Afterall, all those carbs require quite the appetite.
myprotein