Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

Protein Pancake Cereal — You NEED This Breakfast In Your Life

Protein Pancake Cereal — You NEED This Breakfast In Your Life
Lauren Dawes
Schrijver en Expert4 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Ben je klaar voor de ultieme bowl of happiness?

Inmiddels heb je waarschijnlijk de laatste voedingstrends op je tijdlijn voorbij zien komen. Pancake cereal is nu zo'n trend en we zijn 100% aan boord!

Niall Kirkland heeft geen tijd verspild met het maken van deze gezondere versie - met een luchtig beslag op basis van bananen en een bolletje vanille Impact Whey Protein, is het daarbij een heerlijke manier om je eiwitinname te verhogen. Dubbele winst.

Hij heeft er ook verstandig aan gedaan door veel van onze suikervrije siroop te gebruiken, het ideale alternatief voor koolhydraten, met nul suiker en vetvrij om het zoet te houden zonder je dieet te laten ontsporen.

Dit is echt een ontbijttraktatie waar je de hele dag aan zult denken, perfect voor een feestdag die je vermoedelijk thuis zult moeten doorbrengen..

Maak het nu!

Voor 2

https://youtu.be/Ul7pKYFSYHo

Ingrediënten

 • 1 schep Impact Whey Protein (Vanille)
 • 1 banaan
 • 150 g havermout
 • 50 ml melk
 • 1 ei + 2 eiwitten
 • 1 theelepel. bakpoeder
 • 1 theelepel. kaneel
 • Een snufje zeezout
Extra's:

Methode

 1. Voeg eerst de pannenkoekingrediënten samen in een blender of keukenmachine.
 2. Verwarm vervolgens een antiaanbaklaag op laag vuur en doe voorzichtig een theelepel van het mengsel in de pan. Herhaal dit zodat je meerdere mini-pannenkoeken tegelijk laat koken (je moet je pannenkoeken in meerdere batches koken om al je mix te gebruiken). Je kunt ook een kleine batch koken en het mengsel nog een dag bewaren.
 3. Bak aan elke kant 2 minuten voordat je ze omdraait.
 4. Serveer de pancake cereal met een klontje boter (optioneel) en veel suikervrije siroop.

Voedingswaarde informatie

Calorieën454
Totaal vet11g
Totaal koolhydraten60g
Eiwit22g
Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein