Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

No-Bake Speculoos Repen

No-Bake Speculoos Repen
Lauren Dawes
Schrijver en Expert1 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Deze repen zijn heerlijk smakend en zonder gedoe en zijn de perfecte veganistische traktatie.

Je hoeft niet veel tijd of ingrediënten te hebben om deze heerlijke no-bake Biscoff repen te perfectioneren. In een paar eenvoudige stappen geniet je van een zoete, plantaardige snack die perfect is voor een energieboost na het sporten of een avonddessert.

Gemaakt met onze heerlijke Vegan Protein Blend, die een winnende mix van eiwitten uit erwten- en tuinbonenisolaten combineert met een royale bolletje instant oats, zijn deze repen de ideale brandstof voor je trainingsroutine. We zijn altijd grote voorstanders van het behalen van je dagelijkse macrodoelen terwijl je tegelijk iets lekkers binnenkrijgt - en het is een bonus dat deze ook plantaardig zijn.

Het beste deel is dat dit recept genoeg maakt voor 12 gelijkmatig gesneden repen, zodat je eventuele restjes kunt bewaren voor gemakkelijke snacks om mee te nemen - in de veronderstelling dat je het niet kunt weerstaan ​​ze allemaal in één keer af te maken, wat absoluut gemakkelijker is gezegd dan gedaan.

Probeer ze uit en we zijn er vrij zeker van dat ze snel een vast onderdeel van je dieet zullen worden.

Maakt 12 repen

Instructies

1.

Maak eerst je basis door de Biscoff-spread en ahornsiroop toe te voegen aan een grote mengkom. Gebruik een lepel om de twee ingrediënten samen te voegen tot een dikke, plakkerige deegachtige consistentie.

2.

Voeg vervolgens de Vegan Protein Blend en Instant Oats toe. Het is het beste om je handen te gebruiken om deze droge ingrediënten in het Biscoff-pastamengsel te mengen, zodat je een kruimelig deeg kunt maken.

3.

Als je zeker weet dat je alles gelijkmatig hebt gemengd, breng je het mengsel over in een met bakpapier beklede bakvorm en gebruik je de achterkant van een lepel om een ​​gladde, platte basislaag te creëren.

4.

Verwarm nu de resterende Biscoff-spread voorzichtig zodat je deze gemakkelijk op je basislaag kunt gieten. Strijk met een lepel tot de randen glad en zet vervolgens minimaal 1 uur in de koelkast.

5.

Eenmaal gezet, verwijder uit de bakvorm en gebruik een scherp mes om in 12 repen van gelijke grootte te snijden.

6.

Geniet meteen of bewaar in de koelkast voor wanneer je trek komt.

Voedingswaarde informatie

Calorieën203
Totaal vet11g
Totaal koolhydraten24g
Eiwit3g
Op zoek naar meer recepten?

BEKIJK DIT OOK:

Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein