Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

Naturally Stefanie’s Post-Workout Shake | High-Protein Vegan Shake

Naturally Stefanie’s Post-Workout Shake | High-Protein Vegan Shake
Lauren Dawes
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

In de woorden van Stef zelf, dit is als een toetje na een training.

Dik, chocoladeachtig en heerlijk, Naturally Stefanie's post-workout shake is dé beloning om elke set en rep nog meer de moeite waard te maken. Het is een geweldige manier om bij te tanken nadat je je lichaam tot het uiterste hebt gedreven - met een scoop prestatiebevorderende creatine en een onweerstaanbare mix van vegan protein van zowel vanille als chocolade.

Direct na de training een dosis eiwit nemen is de perfecte manier om de eiwitsynthese in de spieren te stimuleren en je harde werk om te zetten in winst, toch? 1 Nou, deze shake bevat meer dan 34 g plantaardige eiwitten om precies dat te doen.

Probeer het nu zelf!

Serveert 1

https://youtu.be/uORmrKmr6uw

Ingrediënten

Methode

  1. Doe alle ingrediënten in een blender en mix tot een gladde massa. Je zou een heel dikke, romige consistentie moeten hebben - als je het liever dunner wilt, voeg dan gewoon wat meer melk of water toe.
  2. Geniet!

Voedingswaarde informatie

Calorieën385
Totaal vet5g
Totaal koolhydraten46g
Eiwit34g
  1. Protein contributes to the growth and maintenance of muscle mass.
Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein