Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

High-Protein Panna Cotta | Healthy Dessert

High-Protein Panna Cotta | Healthy Dessert
Lauren Dawes
Schrijver en Expert2 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Panna cotta is een traditioneel Italiaans dessert dat in feite een eenvoudige (maar superlekkere) mix is ​​van room, suiker en vanille - wat meestal betekent dat het ook behoorlijk ongezond is..

Onze Italiaanse keukenkoningin @healthy_floflo heeft echter een veel lichtere versie van deze onweerstaanbare traktatie gemaakt, zodat je kunt genieten van een heerlijk toetje dat ook geweldige macro's bevat. Elke portie bevat meer dan 23 g proteïne en bevat slechts 202 calorieën. Klinkt als een goede deal, toch?

Er zit geen toegevoegde suiker in het recept van Flo en het is gemaakt met slechts een handvol eenvoudige ingrediënten, waaronder een van onze meest opwindende smaakintroducties tot nu toe: Cereal Milk Impact Whey Protein. Als je dit nog niet in handen hebt, raden we je ten zeerste aan om het zo snel mogelijk aan je winkelmandje toe te voegen. Je zult ons later bedanken.

Al met al denken we dat we net je nieuwe go-to-dessert hebben gevonden om aan die trek na het eten te voldoen en we kunnen niet wachten tot je er net zo geobsedeerd door bent als wij.

2 porties

https://youtu.be/qSNJLRWdH4Q

Ingrediënten

Panna cotta recept

Instructies

1.

Maak eerst je proteïne shake door de kokosmelk, water en Cereal Milk Impact Whey Protein toe te voegen aan een shaker en goed te schudden voor een gladde, klontervrije vloeistof.

 

2.

Giet in een kom en voeg dan de gelatine toe – laat een paar minuten staan ​​alvorens te mengen en voeg dan het vanille-extract toe.

3.

Breng de mix over in een pan en warm de vloeistof voorzichtig op, zorg ervoor dat deze niet kookt.

 

4.

Giet in 2 vormpjes en zet minimaal 4 uur of een nacht in de koelkast om af te koelen.

 

5.

Maak ondertussen de aardbeiensaus door de aardbeien simpelweg te mengen met een staafmixer. Laat in de koelkast afkoelen tot je het nodig hebt.

 

6.

Zodra de panna cotta is gestold, serveer je door de ramekin voorzichtig over een bord te draaien. Bedek met de aardbeiensaus en een paar extra aardbeien voor een finishing touch – en geniet!

Voedingswaarde informatie

Calorieën202
Totaal vet6g
Totaal koolhydraten12g
Eiwit23g
Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein