Fudge staat er bekend om dat het moeilijk te maken is, maar niet dit recept!
Mix het en laat het in de koelkast staan voor een romig, gezond fudge-recept dat binnenkort je favoriete snack wordt.
Als dat niet genoeg is, bevat het ook nog eens 8 g eiwit per klein vierkantje en slechts 4 g koolhydraten. Dat betekent dat je nu fudge kunt eten als een snack na de training – op zijn zachtst gezegd ideaal!
De enige toegevoegde zoetstof is ahornsiroop die het lekker natuurlijk houdt. Dat maakt het een stuk beter voor je dan veel andere pindakaasreceptrecepten die er zijn. Je zult echter geen concessies doen aan de smaak. De Chocolate Smooth Whey Protein en cacaopoeder maken elke hap van deze gezonde toffees perfect.
We hebben ook een toverstokje met chocolademotregen over de bovenkant gezwaaid. Een geweldige optionele extra om je fudge er extra smakelijk uit te laten zien.
Maakt: 15 stukken
Ingrediënten
- 2 el Kokosolie (gesmolten)
- 200 g Pindakaas
- 1 tl vanille extract
- 2 el ahornsiroop
- 2 scoops Impact Whey Protein (Chocolate Smooth)
- 1 scheutje melk
- 1 el cacaopoeder
- 1 Gesmolten witte chocolade en melkchocolade voor decoratie (optioneel)
Method
Meng de gesmolten kokosolie en pindakaas in een grote kom tot een gladde mix.
Voeg vervolgens alle andere ingrediënten toe en meng tot een glad en romig geheel.
Breng de mix over in een schaal met bakpapier, strijk de bovenkant plat en laat minimaal 3 uur rusten (bij voorkeur s’nachts).
Eenmaal gekoeld, verwijder en snijd in 15 stukken.
Versier vervolgens je fudge met gesmolten witte en melkchocolade (optioneel).
Bewaar in de koelkast gedurende maximaal 4 dagen.
Voedingswaarde facts
Hoeveelheid per portie
Calorieën | 146 |
---|---|
Aantal vet | 11g |
Aantal koolhydraten | 4g |
Eiwitten | 8g |