Een kleverig centrum boordevol chocoladeschilfers en 21 g eiwit.
Ik ben altijd op zoek naar simpele dessertrecepten. En wanneer ze ook je macro’s goed doen? Dat is een win-win. Deze vegan Cookie Mug Cake van @fitwaffle voldoet aan al die criteria. En net als al haar recepten is het ook nog eens superlekker.
Het enige wat je nodig hebt is een magnetron en een paar vrije minuten, en je bent in de kleverige koekjeshemel…
Ingrediënten
- 3 el Instant Oats
- 1 1/2 el Vegan Protein Blend
- 2 el Maple Syrup
- 2 tl Kokosolie
- 2 el Plantaardige melk naar keuze
- 1 el Vegan chocolade schilfers
Method
Voeg instant oats en Vegan Protein blend toe aan een schaaltje en roer.
Voeg vervolgens je maple syrup, gesmolten kokosolie en plantaardige melk naar keuze toe en mix.
Meng je veganistische chocoladeschilfers erdoor.
Doe 1 minuut in de magnetron en geniet ervan!
Voedingswaarde facts
Hoeveelheid per portie
Calorieën | 424 |
---|---|
Aantal vet | 13.2g |
Aantal koolhydraten | 37.1g |
Eiwitten | 21.9g |