Recepten

6 Smaakvolle Clear Whey Recepten | Jelly Belly

Als je het nog niet weet…., waar heb je je dan verstopt? Myprotein x Jelly Belly is er en we zijn er behoorlijk enthousiast over! Het is een gastronomische jelly belly-smaakervaring die je eiwitten een smaakvolle boost geeft.

En bij elke nieuwe samenwerking hoort een hele reeks nieuwe recepten. In echte Myprotein-stijl hebben we een aantal klassiekers vermengd met het gekke en prachtige. Clear Whey rijstwafels, we hebben hetbedacht…

Hoewel we smaken hebben voorgesteld die we aanbevelen voor elk recept, kun je creatief zijn met vijf heerlijke smaken om mee te spelen. Tutti-Fruitti, Green Apple, Berry Blue, Bubble Gum en Very Cherry – het is tijd om je smaakpapillen te verwennen.

Ijsthee

Verfrissend, lekker en het perfecte drankje om je dorst te lessen en je behoefte aan eiwitten te stillen. Post-workout, zittend in de tuin op een warme dag of terwijl je naar je favoriete programma kijkt – er is geen tijd of plaats waar je niet kunt genieten van een Clear Whey-ijsthee.

Vind hier het volledige recept.

Jelly-sweets

Clear Whey-jelly sweets of zoals ik ze graag noem, kleine vierkantjes vol eiwitrijke goedheid. Ze zijn zo goed dat je een nieuwe batch maakt zodra je de eerste hebt opgegeten. En dit is gewoon de perfecte gelegenheid om smaken te mixen en matchen.

Vind hier het volledige recept.

Mini trifles

En net als je denkt dat we zo ongeveer alle mogelijke Clear Whey-artikelen hebben behandeld, boem! Clear Whey mini trifles. Wedden dat je dat niet zag aankomen. Bovendien is het ontzettend lekker.

Vind hier het volledige recept.

Cheesecake

Nog een joker, maar oordeel niet totdat je het probeert. Ik neem cheesecake wanneer ik er een kan krijgen, en met een bolletje eiwit heb ik geen excuus meer nodig.

Vind hier het volledige recept.

Slushie

Een Jelly Belly-variant op een klassieker. De zomermaanden schreeuwen slushie, en of je nu kiest voor Green Apple, Berry Blue, Bubble Gum, Tutti-Fruitti of Very Cherry, je kunt niet fout gaan.

Vind hier het volledige recept.

Rijstwafels

Bizar, heerlijk en zeker lekkerder dan je in eerste instantie zou denken. Mijn ogen lichtten op toen ik die jam zag. jammie.

Vind hier het volledige recept.

Bericht om mee naar huis te nemen

We hebben alle recepten voor je om je shake te mixen. Het enige dat je hoeft te doen, is beslissen welke smaak je wilt proberen en welk recept je eerst wilt proberen. Oké, je hebt een beetje een taak voor de boeg, maar het is een leuke taak om te hebben. Het is als het ware een gastronomische jelly belly-smaakervaring, die het ondersteunen van je macro’s tot een heerlijke traktatie maakt.

Meer weten over Jelly Belly?

LEES DIT:

Jelly Belly X Clear Whey | Maak kennis met 5 nieuwe sappige smaken

Supplementen

Jelly Belly X Clear Whey | Maak kennis met 5 nieuwe sappige smaken

2022-07-19 11:00:08van Monica GreenEmily Wilcock

Emily Wilcock

Schrijver en Expert

Emily is studying Business Management & Marketing at the University of Birmingham and is currently on her intern year. She has a keen interest in both writing and fitness, so is happy she can now combine the two. She likes to spend time with her friends, both in & out of the gym.