35% KORTING OP BARS, FOOD & SNACKS
+ KRIJG 20% KORTING OP BESTSELLERS | CODE: 20BEST

De wetenschap achter ambitie

Learn how our production results in the highest quality supplements

Why choose Myprotein

Waarom kiezen voor Myprotein?

Als het gaat om supplementen, leveren we alleen de beste kwaliteit en waarde. We kunnen dit doen vanwege de manier waarop Myprotein werkt - alleen gebruikmakend van de beste ingrediënten, de meest vertrouwde leveranciers en onze geavanceerde faciliteiten om onnodige kosten weg te nemen, terwijl in-house testen 100% garandeert puurheid.


Ons toegewijde productontwikkelingsteam formuleert ons uitgebreide assortiment op basis van het nieuwste wetenschappelijke onderzoek en we gebruiken alleen geaccrediteerde leveranciers die ons strenge goedkeuringsproces doorstaan. Dit betekent dat al onze producten altijd voldoen aan strikte Europese en wereldwijde normen.


We gebruiken de nieuwste detectietechnieken, zoals geavanceerde Near-Infrared-tests om ervoor te zorgen dat we voldoen aan alle interne en externe kwaliteitsnormen, inclusief de goedkeuring van de Vegetarische en Veganistische Samenlevingen en de Soil Association. Met meer dan 350 producten en een toegewijd team, geven wij u toegang tot de nieuwste en meest geavanceerde gezondheidsproducten om aan uw behoeften te voldoen.


We gebruiken drie pakhuizen met de nieuwste geautomatiseerde technologie om ons te helpen dezelfde dag verzending tot 12 uur  aan te bieden. In meer dan 70 landen, kan uw bestelling de volgende ochtend bij u bezorgd worden. Ons klantenserviceteam is ook 7 dagen per week beschikbaar om te helpen met eventuele problemen of vragen.

Onze expertise, hun accreditatie

Myprotein technologie

Onze technologie

We hebben geïnvesteerd in ultramoderne machines om ervoor te zorgen dat we productiefaciliteiten van wereldklasse hebben als onderdeel van onze eigen productie. Dit omvat geavanceerde filtratiesystemen, röntgentoestellen en Near-Infrared-tests om een superieure kwaliteit te garanderen.


We voeren kwaliteitscontroles uit tijdens ons productieproces om ervoor te zorgen dat we producten van topkwaliteit hebben. Als onderdeel hiervan testen we elke grondstof bij binnenkomst in onze fabriek en afgewerkte producten voordat ze vertrekken - dit garandeert kwaliteit, consistente smaak en de beste sportsupplementen in Europa.