IMPACT WEEK SALE
TOT 60% KORTING PLUS EXTRA 10% KORTING | CODE: IMPACTNL
PLUS 25% KORTING OP CLEAR WHEY ISOLATE

Myprotein Quality

Ongeëvenaarde kwaliteit, van begin tot eind

We houden graag alle touwtjes zelf in handen, vanaf de boerderij tot aan de shaker. Want alleen zo kunnen wij de beste kwaliteit bij elke stap waarborgen.

Daarom selecteren wij de beste ingrediënten van onze vertrouwde leveranciers met eigen hand en mengen we ze zelf in onze ultramoderne fabrieken. Op die manier leveren we elke dag de beste voedingsproducten. Door onze ingrediënten zorgvuldig te selecteren en toezicht te houden op elke stap van de productie, voldoen we aan de hoogste normen en houden we vast aan ons streven naar uitmuntendheid.

Maar daar bovenop komt, dat wij van mening zijn dat iedereen toegang moet hebben tot uitzonderlijke producten zonder dat je je blauw betaalt. Daarom berekenen wij de besparingen direct aan onze klanten door. Zo dragen wij ons steentje bij aan de hele gemeenschap en maken we onze producten voor iedereen toegankelijk.

Onze gekwalificeerde voedingsdeskundigen volgen achter de schermen de nieuwste wetenschap bij het ontwikkelen van producten. Dit reikt van nieuwe innovaties tot ons kernassortiment. Zo weet je zeker dat je altijd het allerbeste krijgt.

Bovendien profiteer je van een supersnelle levering. We gebruiken de allernieuwste technologie om jouw bestelling nog op dezelfde dag tot uiterlijk middernacht te verzenden. Dat betekent dat je pakketje de volgende dag al bij je op de stoep ligt.

Bovendien is onze vriendelijke klantenservice zeven dagen per week bereikbaar om al je vragen te beantwoorden. Op ons kun je bouwen, bij elke stap die je neemt.

Eersteklas productie

Het British Retail Consortium heeft ons het cijfer AA toegekend voor voedselveiligheid (de beste van alle deelnemers). Dit laat zien dat wij alles op alles zetten om aan de strengste normen op het gebied van voedselveiligheid te voldoen.

Ons geheime ingrediënt? State-of-the-art machines die ons helpen de beste productiefaciliteit van Europa te runnen. Aangezien wij over de nieuwste technologie beschikken, kunnen we ervoor zorgen dat elke stap van ons productieproces voldoet aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Deze toewijding aan uitmuntendheid onderscheidt ons en zorgt ervoor dat jij meer dan tevreden bent met onze producten.

Eersteklas tests

Om ervoor te zorgen dat jij alleen krijgt wat er op de ingrediëntenlijst staat, hebben we de meest geavanceerde kwaliteitsmaatregelen geïmplementeerd. Denk daarbij aan controles door ultramoderne filtersystemen, röntgenapparatuur en nabij-infraroodspectrometers.

Onze magazijnen voeren dergelijke kwaliteitscontroles bij elke productiestap uit. Dit zorgt ervoor dat elke zakje en potje gevuld is met hoogwaardige producten die een geweldige smaak hebben.