Ga door naar belangrijkste inhoud
Supplementen

Jelly Belly X Clear Whey | Maak kennis met 5 nieuwe sappige smaken

Jelly Belly X Clear Whey | Maak kennis met 5 nieuwe sappige smaken
Monica Green
Schrijver en Expert1 jaar Ago
Bekijk het profiel van Monica Green

Eerst kwam 's werelds eerste Clear Whey, toen kwamen Clear Vegan, Clear Soy en de rest van de familie. Vervolgens keerden we terug naar het lab om met nieuwe smaken te komen om je smaakpapillen te verleiden.

En nu hebben we extra sappig nieuws om met je te delen: we werken samen met snoepbedrijf Jelly Belly voor een nieuwe reeks Clear Whey op basis van vijf van hun klassieke smaken.

En als klap op de vuurpijl hebben we ook kant-en-klare BCAA-energy drinks gemaakt in twee Jelly Belly-smaken, zodat je een boost van energie en belangrijke BCAA's in Jelly Belly-stijl krijgt.

Hier is alle informatie die je nodig hebt over Jelly Belly Clear Whey en hoe je de jouwe kunt krijgen.

Wat is Jelly Belly?

Voordat het het merk werd dat het nu is, was Jelly Belly oorspronkelijk een snoepbedrijf onder de naam Herman Goelitz. Ze verkochten een reeks snoeplekkernijen van 1898 tot het in 1976 het merk werd dat we vandaag kennen en waar we van houden, Jelly Belly.

Elk decennium bracht een nieuwe gastronomische jelly belly smaakervaring, inclusief levendige nieuwe kleuren en vormen. Het is dan ook geen verrassing dat er jaarlijks naar schatting 15 miljard worden geconsumeerd.(1)

De eerste acht iconische Jelly Belly smaken werden in 1976 uitgebracht: Root Beer, Green Apple, Liquorice, Cream Soda, Lemon, Tangerine, Very Cherry en Grape. En nu heeft Jelly Belly in totaal meer dan 100 smaken.

Daarom hebben we samengewerkt met de toonaangevende Jelly Belly kenners om je vijf ongelooflijk sappige smaken te bieden.

Jelly Belly X Clear Whey

We zijn al een tijdje grote fans van Jelly Belly en konden de kans op een Jelly Belly Clear Whey niet weerstaan, dus hebben we het laten gebeuren; een premium jelly belly smaakervaring die het ondersteunen van je macro's tot een heerlijke traktatie maakt.

We hebben een aantal van de lekkerste, meest nostalgische smaken genomen en deze toegevoegd aan ons bekroonde Clear Whey Isolate, wat betekent dat elke shake barst van een opwindende smaak die wacht om je smaakpapillen te prikkelen.

We hebben Green Apple, Tutti-Fruitti, Bubble Gum, Very Cherry en Berry Blue genomen en gecombineerd met de Clear Whey-formule.

Dat betekent dat deze smaken nog steeds de macro's en micro's bevatten waar je van houdt, maar met een Jelly Belly-twist. 20 g eiwit, 4 g BCAA's en minder dan 85 calorieën, deze Clear Whey-iteratie zal niet teleurstellen.

Of je nu op zoek bent naar een verfrissende klassieker als Green Apple, terug wilt naar je kindertijd met Tutti-Fruitti of zin hebt in iets echt fruitigs zoals Very Cherry, er is een smaak voor jou.

Licht en verfrissend, Clear Whey is een absolute game-changer voor zomertraining, en biedt je de allerbelangrijkste macro's zonder de romigheid van een traditionele shake. Net als het nippen van wat fruit squash, vergeet je dat dit zelfs een sportvoedingsproduct is.

Jelly Belly X BCAA Energy

Met aminozuren, essentiële vitamines en een vleugje cafeïne is BCCA Energy Drink de perfecte dorstlesser. Of je nu een oppepper nodig hebt voor de sportschool, of gewoon een opkikkertje nodig hebt om 15:00 uur, dit is een geweldige optie.

We konden het dus niet laten om twee Jelly Belly-smaken aan de BCAA Energy-formule toe te voegen, waarmee we je dagelijkse supplementen een smaakvolle boost geven.

Nu kun je je energieboost krijgen in Very Cherry of Bubble Gum - beschouw je dorst als gelest.

Jelly Belly Recepten

Je kunt met Clear Whey nog veel meer doen dan alleen water toevoegen. Van cheesecake tot mocktails, de opties zijn echt eindeloos. Houd onze socials in de gaten voor exclusieve Jelly Belly Clear Whey-recepten die binnenkort verschijnen.

Maar als je niet tot die tijd kunt wachten, bekijk dan in de tussentijd dit recept...

Bericht om mee naar huis te nemen

We zijn meer dan enthousiast om deze samenwerking met Jelly Belly aan te kondigen en kunnen niet wachten om te horen wat je ervan vindt. Of je nu gaat voor de klassieke Clear Whey-formule, de BCAA Energy Drink probeert of besluit om beide in je winkelmandje te gooien (ga door, je verdient het), we hopen dat je er net zoveel van houdt als wij.

En vergeet niet om ook enkele Clear Whey-recepten uit te proberen, om je post-workoutroutine echt om te gooien.

  1. https://www.licenseglobal.com/corporate-brands/wow-factor-jelly-bellys-colorful-licensing-play
Monica Green
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Monica Green
Monica komt oorspronkelijk uit het zuiden van Londen en studeerde af aan de Universiteit van Leeds met een graad in filosofie. Nadat ze tijdens haar studie haar liefde voor de sportschool ontdekte, voelde Monica zich aangetrokken tot krachttraining, wat haar enorm hielp tijdens stressvolle tijden als student. Ze schreef voor een populaire studentensite, en ontwikkelde haar vaardigheden als auteur en schreef dan ook regelmatig trending stukken. Ze vindt het geweldig dat ze haar liefde voor schrijven kan combineren met haar passie voor de sportschool. In haar vrije tijd houdt Monica van koken, nieuwe restaurants uitproberen met vrienden en nieuwe wandelpaden verkennen.
myprotein