Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

3-Ingrediënten Sweet Chilli Cheese Bites

3-Ingrediënten Sweet Chilli Cheese Bites
Emily Wilcock
Schrijver en Expert1 jaar Ago
Bekijk het profiel van Emily Wilcock

Lekkere cheesy bites met een chilli kick. Wat wil je nog meer?

Wanneer je na een lange dag op het werk thuiskomt en je hebt onmiddellijk iets nodig (ja, nodig), dan gaat er niets boven deze supergemakkelijke sweet chili-kaashapjes van @hollyb_fitness. Ze combineren een knapperige zoete chili-coating met een onweerstaanbaar druipend kaascentrum en ze zijn net zo bevredigend als ze klinken.

Dit eenvoudige recept zonder vaardigheden is perfect om hartige trek te stillen tussen de maaltijden door - en het is in een mum van tijd klaar. En alles wat je nodig hebt zijn drie ingrediënten en 10 minuten extra om het recept te maken. Waar is de valkuil?

Dit recept is ontworpen voor de perfecte solo-snack, maar je kunt het gemakkelijk verdubbelen of verdrievoudigen als je van plan bent om te delen. Easy.

Serveren
4

Instructies

1.

Giet de Protein Crisps in een kom en plet ze tot kleine kruimels (misschien vind je dit gemakkelijker als je nog in de zak zit, zolang je ervoor zorgt dat je ze opent en dan eerst de bovenkant vouwt).

2.

Breek vervolgens het ei in een aparte kom of kan en klop met een vork.

3.

Pak elke kaas uit en dompel in het eiermengsel. Zorg ervoor dat je ze volledig bedekt en rol ze dan door de knapperige kruimels tot ze volledig bedekt zijn.

4.

Zet 4 minuten in de airfryer. Je kaashapjes moeten perfect knapperig zijn van buiten en lekker smeuïg van binnen.

5.

Serveer met sweet chilisaus met verlaagd suikergehalte en geniet onmiddellijk terwijl het nog vers en heet is (pas op dat je je niet verbrandt aan het hete kaascentrum!)

Voedingswaarde informatie

Calorieën92
Totaal vet6g
Totaal koolhydraten1g
Eiwit8g

Op zoek naar meer recepten?

BEKIJK DIT OOK:

Emily Wilcock
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Emily Wilcock
myprotein