Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

2-Ingredient Banana Ice Cream 2 Ways

2-Ingredient Banana Ice Cream 2 Ways
Lauren Dawes
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Dit ijs met slechts 2 ingrediënten is de perfecte traktatie voor na je avondeten.

Probeer je weerstand te bieden aan dat vriesvak in de supermarkt waar je keer op keer langsloopt? Als je op ons lijkt, dan is het altijd een goed moment voor ijs, ongeacht het weer.... Het is gewoon het eerste waar je aan denkt nadat je een maaltijd hebt gegeten - de perfecte kers op de taart.

Nou, vanaf nu hoef je niet meer met jezelf te onderhandelen. Het enige wat je nodig hebt zijn een paar rijpe bananen en een schepje van je favoriete Impact Whey Protein. Zo simpel is het.

Een zoete, eiwitrijke traktatie komt eraan.

Serveert 2

https://youtu.be/r2SDTVTgD4w

 

Ingrediënten

Vanille:Chocola:

Methode

1) Snijd eerst je bananen en plaats ze in een veilig in te vriezen bak om vervolgens minimaal 4 uur in te vriezen.

2) Doe vervolgens je bevroren stukjes banaan in een blender met een schep Impact Whey Protein. Mix tot een glad mengsel - het kan zijn dat je mengsel wat hulp nodig heeft om op gang te komen met een scheutje melk.

3) Giet in een bakvorm of een bak die veilig kan worden ingevroren en vries opnieuw een paar uur in, of geniet gewoon meteen als je het niet erg vindt dat je ijs nog wat zacht is.

Genoten van dit recept? Probeer deze ook:

Voedingswaarde informatie

Calorieën227
Totaal vet2g
Totaal koolhydraten48g
Eiwit11g
Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein