Onze atleten

Fitwaffle en Naturallystefanie gaan Head to Head om te beslissen wie de Queen van de Gym is

Head to Head is terug en klaar om twee van onze ambassadeurs op de proef te stellen om te beslissen wie de Queen van de Gym is.

In deze aflevering neemt Eloise Head van @Fitwaffle het op tegen Stefanie Moir van @Naturallystefanie in tests van snelheid, kracht en uithoudingsvermogen. Maar wie wordt tot koningin van de sportschool gekroond?

Uitdaging één

Wie kan het snelst een clear protein shake maken?

Terwijl de spanning hoger opliep, begon de uitdaging. Hoewel het veel vragen opriep. Wat gaat er als eerste in, het water of het eiwit? En nog belangrijker. Hoe lang moet je het schudden tot het klaar is?

We raden niet aan om deze uitdaging thuis uit te proberen. Als je haastig een shake maakt, kan dit ertoe leiden dat de deksels van de shaker niet goed op je shaker zijn bevestigd. Je zult niet blij zijn ​​als eiwit door je hele keuken wordt gespoten…

Uitdaging twee

Wie kan de meeste push-ups doen in 30 seconden?

Eloise nam een ​​sterke voorsprong in deze uitdaging. Het leek alsof ze haar niet kon tegenhouden. Een plotselinge golf van energie nam Stefanie over en ze haalde snel in. De ambassadeurs gingen nek aan nek voor het grootste deel van de uitdaging. Tot een van hen de laatste paar herhalingen in stroomversnelling deed en de overwinning pakte. Maar wie was het?

Uitdaging drie

Wie kan het langst een plank vasthouden?

Gelukkig telt voor een van onze deelnemers alleen het meedoen… Met goede moed hielden beide ambassadeurs het bijna twee minuten vol. Dat is een overwinning op zich.

Bericht om mee naar huis te nemen

Met een fenomenaal optreden van beide deelnemers liep de dag ten einde. Bekijk de hele aflevering om er achter te komen wie er heeft gewonnen..

Genoten van dit artikel?

LEES DIT OOK:

Joe Fazer en Nathaniel Massiah gaan Head to Head om te beslissen wie de King of the Gym is

Onze atleten

Joe Fazer en Nathaniel Massiah gaan Head to Head om te beslissen wie de King of the Gym is

2021-10-10 07:00:20van Monica Green

Ryan Terry 'vastberaden' om Olympia Crown te claimen na Arnold Classic Win

Onze atleten

Ryan Terry 'vastberaden' om Olympia Crown te claimen na Arnold Classic Win

2021-10-06 19:00:31van Emily Wilcock

Een kijkje in de Home Gym van Eddie Hall

Onze atleten

Een kijkje in de Home Gym van Eddie Hall

2021-10-03 07:00:23van Monica GreenEmily Wilcock

Emily Wilcock

Schrijver en Expert

Emily is studying Business Management & Marketing at the University of Birmingham and is currently on her intern year. She has a keen interest in both writing and fitness, so is happy she can now combine the two. She likes to spend time with her friends, both in & out of the gym.