Maak dit veganistische eiwitreeprecept in slechts 15 minuten!
Maak je eigen eiwitrepen in 15 minuten met dit snelle, gemakkelijke veganistische cookie dough eiwitreeprecept. Gewoon blenden en je bent ready!
Naast veganistisch eiwitpoeder zijn de belangrijkste ingrediënten in dit recept haver, kokosolie en melk, die het eiwit aan elkaar binden en er stevige, heerlijke repen van maken.
- Porties
- 8-10 repen
Ingrediënten
- 100 g Instant Oats
- 100 g Vanilla Vegan Protein Blend
- 150 ml plantaardige melk
- 50 g Kokosolie (gesmolten)
- 50 g veganistische chocoladeschilfers
Method
Mix eerst de havermout tot je een poeder krijgt (je kunt deze stap overslaan als je Instant Oats gebruikt). Voeg het eiwitpoeder en de melk* toe aan de blender en pulseer om te combineren, giet dan de gesmolten kokosolie erbij en mix tot er een deeg ontstaat. Voeg de chocoladestukjes toe en pulseer kort door tot ze goed verdeeld zijn.
* Als je een ander van onze veganistische eiwitpoeders gebruikt, voeg dan indien nodig wat meer melk of eiwitpoeder toe tot je een deegachtige consistentie krijgt. Verschillende eiwitpoeders hebben een iets ander absorptievermogen.
Bekleed een vierkante bakvorm van 8″x8″ of een cakevorm met huishoudfolie en druk het mengsel stevig aan met de achterkant van een lepel.
Zet de vorm 10 tot 15 minuten in de koelkast om op te stijven en snijd hem daarna in repen.
Dek af met huishoudfolie en bewaar maximaal 3 dagen in de koelkast.
Voedingswaarde facts
Hoeveelheid per portie
Calorieën | 164 |
---|---|
Aantal vet | 7g |
Aantal koolhydraten | 12g |
Eiwitten | 12g |