Recepten

Veganistisch Eiwitreep Recept | Cookie Dough Protein Bars in 15 minuten

Maak dit veganistische eiwitreeprecept in slechts 15 minuten!

Maak je eigen eiwitrepen in 15 minuten met dit snelle, gemakkelijke veganistische cookie dough eiwitreeprecept. Gewoon blenden en je bent ready!

Naast veganistisch eiwitpoeder zijn de belangrijkste ingrediënten in dit recept haver, kokosolie en melk, die het eiwit aan elkaar binden en er stevige, heerlijke repen van maken.

Maakt: 8-10

Ingrediënten

Methode

1. Mix eerst de havermout tot je een poeder krijgt (je kunt deze stap overslaan als je Instant Oats gebruikt). Voeg het eiwitpoeder en de melk* toe aan de blender en pulseer om te combineren, giet dan de gesmolten kokosolie erbij en mix tot er een deeg ontstaat. Voeg de chocoladestukjes toe en pulseer kort door tot ze goed verdeeld zijn.

* Als je een ander van onze veganistische eiwitpoeders gebruikt, voeg dan indien nodig wat meer melk of eiwitpoeder toe tot je een deegachtige consistentie krijgt. Verschillende eiwitpoeders hebben een iets ander absorptievermogen.

2. Bekleed een vierkante bakvorm van 8″x8″ of een cakevorm met huishoudfolie en druk het mengsel stevig aan met de achterkant van een lepel.

3. Zet de vorm 10 tot 15 minuten in de koelkast om op te stijven en snijd hem daarna in repen.

Dek af met huishoudfolie en bewaar maximaal 3 dagen in de koelkast.

Genoten van dit recept?

PROBEER DEZE RECEPTEN OOK:

Veganistisch Bananen Eiwit Pannenkoeken Recept

Recepten

Veganistisch Bananen Eiwit Pannenkoeken Recept

2021-12-02 07:00:13van Myprotein

Vegan Protein Smoothie | De Beste Vegan Shake

Recepten

Vegan Protein Smoothie | De Beste Vegan Shake

2022-01-01 11:00:00van Evangeline Howarth

5 eenvoudige veganistische maaltijden voor beginners

Recepten

5 eenvoudige veganistische maaltijden voor beginners

2022-01-08 10:00:21van Monica Green

Voedingswaarde facts

Hoeveelheid per portie

Calories 164
Total Fat 7g
Total Carbohydrates 12g
Protein 12g


Jennifer Blow

Jennifer Blow

Schrijver en Expert

Jennifer Blow is onze geregistreerde diëtist. Registered Associate Nutritionist - het Britse register van bekwame en gekwalificeerde voedingsprofessionals. Ze heeft een Bachelor of Science in Nutritional Science en een Master of Science in Research in Nutrition en is nu gespecialiseerd in het gebruik van sportsupplementen voor gezondheid en fitness, ondersteund met wetenschappelijk onderzoek.

Jennifer is geciteerd en genoemd als voedingsdeskundige in grote online publicaties, waaronder Vogue, Elle en Grazia. Dit door haar expertise in voedingswetenschap voor bewegen en gezond leven.

Haar ervaring strekt zich uit van het werken met de NHS (National Health Service) op voedingsinterventieproeven, tot specifiek wetenschappelijk onderzoek naar omega-3 vetzuursupplementen en ook het effect van fastfood op gezondheid, dat ze heeft gepresenteerd op de jaarlijkse Nutrition Society Conferentie. Jennifer is betrokken bij vele professionele ontwikkelingsevenementen om ervoor te zorgen dat haar kennis op het hoogste niveau blijft. Lees hier meer over Jennifer's ervaring.

In haar vrije tijd houdt Jennifer van wandelen en fietsen in de heuvels. In haar artikelen zul je zien dat ze ervan houdt om gezond eten aan te moedigen. Dat betekent echter zeker niet dat je een leven lang honger zult hebben.