Recepten

Veganistisch Bananenbrood | Boekweitmeel Recept

Vochtig en vol van smaak, dit vegan bananenbrood is alles wat je maar kunt wensen. Eenvoudig, gemakkelijk en supersnel te maken – wat houdt je tegen?

Gemaakt door Charlotte Helena.

Ingrediënten Voor Ons Vegan Bananenbrood

Voor het brood:

Voor de topping:

Methode

1. Verwarm je oven voor op 180 graden en bekleed een cakevorm met bakpapier.

2. Doe de bananen, kokossuiker, olie en pindakaas in een keukenmachine en mix alle ingrediënten door elkaar.

3. Zeef alle droge ingrediënten en giet deze in de keukenmachine en mix tot alles goed gemengd is. Voeg beetje bij beetje de amandelmelk toe, tot je voelt dat het deeg de juiste dikte heeft.

4. Doe het mengsel in de met bakpapier beklede bakvorm en plaats in de oven om ongeveer 25 minuten te bakken. Het brood moet aan de bovenkant goudbruin zijn en een satéprikker moet schoon zijn als je er in prikt.

5. Leg op een rooster en laat volledig afkoelen.

6. Om de bessen te laten druppelen, verwarm je de frambozen zachtjes in een pan en roer je 1-2 theelepels siroop erdoor. Als de bessen mooi gesmolten zijn, sprenkel je de saus over de bovenkant van het bananenbrood en laat je het doorweken.

7. Top met kokosroom en meer bessen.

Genoten van dit recept?

PROBEER DEZE OOK:

Veganistisch Bananen Eiwit Pannenkoeken Recept

Recepten

Veganistisch Bananen Eiwit Pannenkoeken Recept

2021-12-02 07:00:13van Myprotein

Quick & Easy Vegan Lasagne Cups | High-Protein Meal Prep

Recepten

Quick & Easy Vegan Lasagne Cups | High-Protein Meal Prep

2021-05-20 07:00:54van Lauren Dawes

3-Ingredient Vegan Carb Crusher Cheesecake Pots

Recepten

3-Ingredient Vegan Carb Crusher Cheesecake Pots

2020-11-23 06:00:39van Lauren Dawes

Voedingswaarde facts

Hoeveelheid per portie

Calorieën 242
Aantal vet 8g
Aantal koolhydraten 32g
Eiwitten 10g


Myprotein

Myprotein

Schrijver en Expert