Recepten

Vegan Protein Pancakes | Blueberry, Coconut and Cinnamon flavour!   

Jezelf af en toe verwennen met  heerlijke ‘pancakes’, wie wilt dat nou niet? Als de ‘pancakes’ dan ook nog is Vegan, Verantwoord en Eiwitrijk zijn, kan je optimaal genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of als tussendoortje.

De basis voor het beslag van deze ‘pancakes’ is eiwitrijk door het toevoegen van  de Vegan Protein pancake mix.  Om ervoor te zorgen dat de ‘pancakes’ lekker fluffy worden, heb ik een ½ banaan toegevoegd. De pannenkoekjes kan je zelf naar eigen smaak beleggen met heerlijke toppings. Ik koos voor verse blauwe besjes, kaneel en kokosrasp!

De ‘Vegan Protein Pancakes’ bevatten slechts 300 calorieën en maar liefst 23 gram eiwit.

Ben jij benieuwd hoe je deze heerlijke ‘Vegan Protein Pancakes’ kan maken?  Bekijk dan snel het recept hieronder.

Bereidingstijd: 20 minuten

Dit recept is gemaakt door Lotte.

Ingrediënten voor 1 portie ‘pancakes’ 

Hoe maak je het?

Om de ‘pancakes’ te bereiden heb je een blender/staafmixer en koekenpan nodig. Snijd de banaan in schijfjes en voeg hierbij de Vegan Protein pancake mix, water, bakpoeder, kaneel en Flavdrops vanilla aan toe. Mix dit geheel tot een glad mengsel. Verwarm ondertussen de olijfolie in een koekenpan op laag vuur. Verdeel het mengsel in kleine porties in de koekenpan en bak de ‘pancakes’ goudbruin. Als je alle ‘pancakes’ gebakken hebt, leg je ze op een stapel en voeg je de toppings toe.

Voedingswaarde facts

Hoeveelheid per portie

Calorieën 300
Aantal vet 2g
Verzadigde vetten 0,5g
Aantal koolhydraten 45g
Vezels 3g
Eiwitten 23g


Myprotein

Myprotein

Schrijver en Expert