Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

Unicorn Bark | Gezond Frozen Yoghurt Recept

Unicorn Bark | Gezond Frozen Yoghurt Recept
Jennifer Blow
Schrijver en Expert2 jaar Ago
Bekijk het profiel van Jennifer Blow

Unicorn Bark yoghurt recept! Ja, je hebt het goed gehoord. Eiwit bevroren yoghurt unicorn bark. Geniet ervan als ontbijt, toetje of na een training voor het ultieme gezonde toetje.

Ingrediënten

  • 500 g Griekse yoghurt
  • 2 scoops Diet Protein Blend
  • 200 g bevroren bosbessen
  • 50 g gemalen pistachenoten
  • 1/2 mango
  • Handvol aardbeien
  • 4-5 druppels Natuurlijke blauwe kleurstof

Voedingswaarde informatie

Calorieën195
Totaal vet6g
Totaal koolhydraten15g
Eiwit21g

Instructies

1.

Meng de bevroren bosbessen met 350 g Griekse yoghurt, gemalen pistachenoten en Diet Protein Blend en giet het mengsel in een met bakpapier beklede bakplaat.

 

2.

Zet het mengsel minimaal 1 uur in de vriezer.

 

3.

Terwijl je wacht, maak je de toppings! Meng de mango met 50 g yoghurt en zet apart (dit is voor de gele topping). Meng de aardbeien met 50 g yoghurt voor roze topping en de natuurlijke blauwe kleurstof met de resterende 50 g yoghurt.

 

4.

Plaats de drie mengsels ongeveer 15 minuten in de vriezer tot ze een beetje stevig zijn.

 

5.

Gebruik vervolgens het uiteinde van een lepel om in de verschillende gekleurde yoghurtmengsels en swirl-patronen op het bevroren bosbessen- en yoghurtmengsel te dippen. Je hoeft hier niet delicaat te zijn – ga ervoor!

 

6.

Voeg andere optionele toppings toe, zoals extra fruit/noten en vries nog 30 minuten in. Geniet!

Jennifer Blow
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Jennifer Blow

Jennifer Blow is onze geregistreerde diëtist. Registered Associate Nutritionist - het Britse register van bekwame en gekwalificeerde voedingsprofessionals. Ze heeft een Bachelor of Science in Nutritional Science en een Master of Science in Research in Nutrition en is nu gespecialiseerd in het gebruik van sportsupplementen voor gezondheid en fitness, ondersteund met wetenschappelijk onderzoek.

Jennifer is geciteerd en genoemd als voedingsdeskundige in grote online publicaties, waaronder Vogue, Elle en Grazia. Dit door haar expertise in voedingswetenschap voor bewegen en gezond leven.

Haar ervaring strekt zich uit van het werken met de NHS (National Health Service) op voedingsinterventieproeven, tot specifiek wetenschappelijk onderzoek naar omega-3 vetzuursupplementen en ook het effect van fastfood op gezondheid, dat ze heeft gepresenteerd op de jaarlijkse Nutrition Society Conferentie. Jennifer is betrokken bij vele professionele ontwikkelingsevenementen om ervoor te zorgen dat haar kennis op het hoogste niveau blijft. Lees hier meer over Jennifer's ervaring.

In haar vrije tijd houdt Jennifer van wandelen en fietsen in de heuvels. In haar artikelen zul je zien dat ze ervan houdt om gezond eten aan te moedigen. Dat betekent echter zeker niet dat je een leven lang honger zult hebben.

myprotein