Recepten

Ruby Choc Protein Rocky Road

Deze rijke, ruby chocolade smaak rocky road stukjes zijn iets heel erg bijzonders.

Niall Kirkland is terug met nog een recept om van te watertanden dat perfect is om je zoete cravings te stillen zonder je trainingsvoortgang volledig te laten ontsporen. Hij heeft de melkchocolade en boter eruit gehaald die je normaal zou vinden in een traditioneel recept zoals dit en in plaats daarvan donkere chocolade en een beetje kokosolie gebruikt om de macro’s te verbeteren.

Het echte ‘juweel in de kroon’ moeten echter de stukken zijn van onze limited-edition Layered Bar met ruby-chocoladesmaak. Heerlijk zoet en heerlijk smakend, met een uitgesproken roze kleur en een indrukwekkende 20g eiwit per reep.. We zijn allemaal geobsedeerd door deze nieuwe release… Geef ze een kans en we weten zeker dat jij dat ook zult zijn.

Wees gewaarschuwd, een partij hiervan zal niet lang meegaan, vertrouw ons.

Maakt 16

 

Ingrediënten

Methode

1. Doe de spijsverteringskoekjes eerst in een diepvrieszakje met ritssluiting of iets dergelijks en bestrijk ze met een deegroller. Sommige koekjes moeten worden verpletterd tot ongeveer de grootte van een muntstuk van 50 cent en sommige moeten tot stof worden verkruimeld.

2.Hak vervolgens je ruby ​​choc Layered Bars in hapklare stukjes.

3. Voeg vervolgens de pure chocolade en kokosolie toe aan een hittebestendige kom boven een pan met kokend water en roer tot het volledig gesmolten en glad is.

4. Voeg de gemalen koekjes, Layered Bar-stukken, rozijnen en mini-marshmallows toe aan een grote kom en voeg vervolgens het gesmolten chocolademengsel toe. Roer alles door elkaar tot het gecombineerd is, breng het dan over naar een beklede 8 “x8” bakplaat en druk plat met de achterkant van je lepel. Koel in de koelkast of vriezer tot het is uitgehard (2-3 uur).

5. Snijd in plakjes en geniet direct of bewaar tot 3 dagen in de koelkast. Deze zijn perfect om op elk moment van de dag bij de hand te hebben om die hunkering naar chocolade te stillen!

Probeer deze recepten ook:

2-Ingredient Protein Spread Fudge

Recepten

2-Ingredient Protein Spread Fudge

2020-08-03 06:00:15van Lauren Dawes

Crispy Layered Bar Granola | Zelfgemaakt Protein Granola Recept

Recepten

Crispy Layered Bar Granola | Zelfgemaakt Protein Granola Recept

2021-06-07 07:00:36van Lauren Dawes

3-Ingredient Vegan Carb Crusher Cheesecake Pots

Recepten

3-Ingredient Vegan Carb Crusher Cheesecake Pots

2020-11-23 06:00:39van Lauren Dawes

Voedingswaarde facts

Hoeveelheid per portie

Calories 197
Total Fat 12.3g
Total Carbohydrates 14g
Protein 5.3g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Schrijver en Expert

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.