Ga door naar belangrijkste inhoud
Recepten

Pop Roll Protein Tiramisu

Pop Roll Protein Tiramisu
Lauren Dawes
Schrijver en Expert3 jaar Ago
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Als je van tiramisu houdt, zul je deze eiwitrijke cheat-versie geweldig vinden.

Wil je je zoetekauw bevredigen met iets snel, gemakkelijk en boordevol eiwitten? Dit ongelooflijke recept van Niall Kirkland voldoet aan al die eisen.

Hij heeft onze gloednieuwe Pop Rolls gebruikt als basis voor deze heerlijke traktatie, die binnenkort een must-have zal worden in je snackkast, vertrouw ons. Ze bevatten weinig suiker, veel eiwitten en bevatten minder dan 100 calorieën per rol - pretty sweet, right?

Met onweerstaanbare lagen zachte roomkaasvulling en rijke, in koffie gedrenkte chocolade, zijn deze tiramisu-potten absoluut een game-changer. Houd je lepels bij de hand, mensen.

Maakt 3

https://youtu.be/qzmB73B3RNE

Ingrediënten

Methode

  1. Meng in een kom de mascarpone, Griekse yoghurt, het eiwitpoeder en FlavDrops tot ze volledig gemengd zijn.
  2. Haal de Pop Rolls uit de verpakking en snijd aan beide uiteinden dunne plakjes en snijd ze vervolgens in het midden om twee grote plakjes te maken, zodat je twee grote stukken en twee dunne plakjes overhoudt.
  3. Voeg de oploskoffie toe aan het kokende water en roer goed door elkaar. Doop elk stuk Pop Roll een paar seconden in de koffie en doe het dan in je dessertbeker.
  4. Leg 4 stuks Pop Roll op de bodem, dan 2 eetlepels van het proteïne-mascarpone-mengsel, gevolgd door nog een laag Pop Roll Rolls en het eiwitmengsel.
  5. Werk af met wat Pop Roll-stukjes en geraspte pure chocolade. Geniet!

Voedingswaarde informatie

Calorieën358
Totaal vet19g
Totaal koolhydraten17g
Eiwit26g
Lauren Dawes
Schrijver en Expert
Bekijk het profiel van Lauren Dawes

Lauren is afgestudeerd in de Engelse literatuur en afkomstig uit het zuiden van het Verenigd Koninkrijk. Ze is altijd al dol geweest op zwemmen, heeft de afgelopen jaren de power van krachttraining ontdekt en geniet enorm van haar wekelijkse yogales.

In de weekenden kookt of eet ze meestal een soort van brunch en geniet ze van het uitproberen van nieuwe recepten met haar huisgenoten. Ze gelooft heilig in het evenwicht tussen de sportschool en af en toe een lekkere gin.

Lees hier meer over de ervaring van Lauren.

myprotein